Brain Bar-alapító: Legyetek hazafiak!

2018. augusztus 13. 18:28

„Legyetek bajnokok! Legyetek hazafiak!” Megjelent Böszörményi-Nagy Gergely Brain Bar-alapító motivációs beszédnek is beillő szónoklata.

2018. augusztus 13. 18:28

A nyugati civilizáció értékeit méltatta és hazafiságra buzdított Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar-alapítója a Budapesti Corvinus Egyetem végzősei előtt elmondott beszédében. 

Mint mondta, aranykorban élünk, amely a nyugati civilizáció értékei – a verseny, a magántulajdon, a modern orvoslás a kereskedelem és a munka méltósága – jegyében jött létre és ebben a korban érdemes optimistának lenni és jobbá tenni Magyarországot. „A legjobb, legizgalmasabb, legmesszebbre ható feladatok mindig itthon várnak majd rátok” – hangsúlyozta, tovább biztatva hallgatóit:

Magyarországnak már holnaptól szüksége van rátok. Tegyetek érte valamit. Legyetek bajnokok! Legyetek hazafiak!” 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2018. augusztus 13. 19:52
„A legjobb, legizgalmasabb, legmesszebbre ható feladatok mindig itthon várnak majd rátok” Két magyar beszélget: - Te hol élsz? - Londonban. És te? - Én kalandvágyból itthon maradtam.
pemete jakab
2018. augusztus 13. 19:51
"Legyetek hazafiak!" Azért nagy különbség van a nacionalizmus és a hazafiság között. Ne keverjük, a nacionalisták hajlamosak összemosni a két fogalmat.
amaurote
2018. augusztus 13. 19:30
a verseny, a magántulajdon, a munka becsülete nem igazán magyar értékek. sőt. tehát ha hazafi akarnék lenni, akkor épp hogy ezek ellentétét kéne csinálom és propagálnom :)
Rasdi
2018. augusztus 13. 19:03
Mi ez a Brain Bar? Valami ifjúsági szervezet? Mik a célkitűzései, és milyen körből toborozza a tagjait? Ha már hazafiságról beszél, valami érthető magyar nevet nem adhatott volna neki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik