Árnyékra vetődők

2018. augusztus 12. 15:15

Árnyékra vetődőknek azokat a nem balliberális embereket nevezem, akik olykor felkarolnak a balliberálisok által unalomig csámcsogott témákat.

2018. augusztus 12. 15:15
Mr Falafel
Menekülttábor

„Futballhasonlattal élve, árnyékra vetődőknek azokat a nem balliberális, esetenként keresztény-konzervatívnak nevezhető, értékrendjüket a nemzeti érdekek mentén szervező embereket nevezem, akik – számomra érthetetlen okból – olykor felkarolnak a balliberálisok által unalomig csámcsogott témákat, védelmükbe vesznek általuk ajnározott kétes értékű személyeket.  

Ezek az emberek olyanok, mint az a mozi néző, aki azért fizet be egy filmre több alkalommal is, mert azt reméli, egy számára fontos jelenet egyszer csak máshogy játszódik majd le. Minden épelméjű ember számára világos, hogy ez irracionális viselkedés.

A jelenleg egymás mellett működő kétféle világnézet, ideológia harcában a saját világnézetem, a nemzeti érdekek mentén szerveződő értékrendem oldaláról nem látok semmiféle lehetőséget engedményeket tenni a másik társadalom-felfogás, a baloldali liberalizmus irányában.

Tökéletesen mindegy milyen, egyébként támogatható ügyet, értékesnek nevezhető személyt karolnak fel, mire a szándékuk végére érnek, valami végzetesen aljas kerekedik ki belőle. Pont úgy vannak vele, mint Regős Bendegúz a jó szándékkal.

Sziklaszilárd meggyőződésem, hogy a baloldaliság az emberi természet sötét oldala, amely minduntalan megkísért és gonosz tettekre sarkall. Amennyiben hinnék a keresztény mitológiában, azt mondanám, a baloldaliság az emberben lakozó ördög.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teknős
2018. augusztus 13. 18:31
http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/kopp-maria-lett-a-gender-magyarorszagi-kepviseloje/2011-01-17/1078 Az élet nem fekete fehér. Én vitatkozom Kopp Máriával, de ez nem jelenti azt, hogy a gender az lenne, amit állítanak róla...
áfonya
2018. augusztus 13. 07:27
Brüsszelből vezérel magyar igazságszolgáltatás ,,,,.brüsszeli elvtársak ezzel köszönik meg az orosz helytartóknak hogy az országunkat kifoszthatták .... ( Krisztus koporsóját se ingyen őrizték) Rendszerváltás után a ballibsik eus segítséggel gazdagodtak , hazánkat együtt fosztogatták ,,magyar nép még a rákosi rendszernél jobban nyomorgatták kiforgatták ,, hejjjj pedig még a bécsi cukrászdát is ígérték ,aztán lett belőle csőd. https://kepkuldes.com/images/5f04e57533004558f675be6215a865b2.jpg
Burmin
2018. augusztus 12. 23:11
A kedves szerző arra hivatkozik hogy hány genderes tanulmányt doktorit, szakdolgozatot olvasott végig és konklúzióként levonja hogy hasztalan, társadalomromboló. Néhány CEU-sba beleolvastam ( Putyin mint a homoerotika idolja ) jól szórakoztam hogy ennyi baromságot lehet ósszehordani. Azért sok felesleges doktori, szakdolgozat természettudományos téren is születik és gondolom a világ hasznára válik olyan mint a Praradicsommadarak tesztoszteronszintjének változása különös tekintettel a párzási időszakra Borneo szigetén. Ha a címben benne van hogy különös tekintettel az már csak piszok tudományos lehet...
tevevanegypupu
2018. augusztus 12. 22:14
Ejha..pontos és tökéletes. Csak sajnos az ember néha nem bírja ki..és muszáj árnyékra vetődnie. Ilyen az emberi -még a jobboldali - emberi természet is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik