Mártírszak képzés és genderkergetés

2018. augusztus 12. 15:10

Áldozatszerepet kapott egy pszeudo-tudomány.

2018. augusztus 12. 15:10
Corto Maltese
Anarchista Kispolgár

„Ez ilyenformában nem a vége egy ellentmondásos elméletnek, csak olaj a tűzre. Mártírszak lett belőle. Áldozatszerepet kapott egy pszeudo-tudomány. Romantikája lett és személyesebbé vált, nem egy különc áltudomány most már, hanem szegény pici (=szimpatikus) áldozat, még annak is akinek eddig közömbös volt.

Ennél nincs is jobb reklám a gendernek, és totális átpolitizálása egy jóindulatú, de rossz úton járó szaknak. Most már nem csak egy furcsa tudománynak mondott valóságtorzítás, de a progresszív ellenzékiség zászlós (ál)tudománya is lesz, most már itthon is, emelt fővel. Azaz akár még olyanok is szimpatizálni kezdenek vele, akik eddig nem tudtak róla sokat, de mivel a kormányzat fullba nyomja a kretént, ezért annak nem is hisznek, ha igazat is mondana, akkor se. De nem is mond: ez az indoklás nagyon ingatag, az eljárás visszás és erőből végrehajtott bunkósbot csapás ez. Ezt sokkal elegánsabban és csendesebben is megoldhatták volna, okosan. Értem én, hogy kultúrkamp, de kultúráltság nélkül az nehéz dolog.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2018. augusztus 13. 15:56
Kampf lesz az, ha kultÚr, ha nem. A kultúrkamp max. az, ha a dzsenderisták parlagfüves mezőkön Karafiáth-verseket prüszkölnek kánonban.
Aerion
2018. augusztus 13. 14:01
… Mártírszak lett belőle … Persze, az egykor volt fajelméleti szakképzésből is mártírszak lett. Azért van tele megint nemzetiszocialistával a világ.
Megtalálta
2018. augusztus 13. 11:20
"Ennél nincs is jobb reklám a gendernek, és totális átpolitizálása egy jóindulatú, de rossz úton járó szaknak." Tévedés. Az, hogy jóindulatú lenne, ez max. feltételezés. Másrészt meg, jó reklám? Biztos jó reklám ez? Jó reklámot kapott Soros, amikor megpiszkálták a "filantróp" tevékenységét? Ha azt hiszed, hogy ez jó reklám, várd csak ki a végét.
matykox
2018. augusztus 13. 09:55
Aki tudni akarja, miért áltudomány a genderista baromság, olvassa el: Lindsay & Boyle, Cogent Social Sciences (2017), 3: 1330439 https://doi.org/10.1080/23311886.2017.1330439 És akinek magyarázat is kell, az ezt is: https://www.skeptic.com/reading_room/conceptual-penis-social-contruct-sokal-style-hoax-on-gender-studies/ Egyik szerzőt itt is: https://twitter.com/@peterboghossian?lang=en
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik