A jó oldalon állunk

2018. július 20. 07:39

A biztonságos életre saját hazájában ugyanis valóban mindenkinek joga van.

2018. július 20. 07:39
Őry Mariann
Őry Mariann

„A liberális sajtóban – Izraelben és Nyugaton is – napok óta a plafonon vannak a magyar kormányfő látogatása miatt. Zavar van a rendszerben, hiszen már rásütötték Orbánra az antiszemitizmus bélyegét, levezették, hogy Sorost szidni bűn, hogy az Auróra romkocsmát bezáratni pedig nagyjából egy 2018-as kristályéjszaka.

Netanjahu barátsága azt jelentené vajon, hogy tévedtek? Dehogy, ilyet sosem vallanának be, inkább az izraeli kormányfőt vádolják meg azzal, hogy szemet huny az antiszemitizmus felett. Jószéf Amrani izraeli nagykövet mindenesetre már múlt héten rövidre zárta a vitát: Magyarország morálisan a jó oldalon áll, »az antiszemitizmus elleni harc terén tett magyar lépések a korábbiakhoz képest is magasabb szintre emelték a politikai együttműködést«.

A mostani antiszemitizmus-vitára és a bevándorlás veszélyes következményeiről szóló hírekre is igaz, hogy nem lehet vitatkozni azokkal, akik tudatosan letagadják a problémákat, mert nem akarnak szembenézni saját elhibázott politikájuk következményeivel. A magyar kormány és szövetségesei ebben a helyzetben nem tehetnek mást, mint hogy helyesen meghozott nemzeti intézkedésekkel és közös érdekérvényesítéssel lépnek fel polgáraik biztonságáért. A biztonságos életre saját hazájában ugyanis valóban mindenkinek joga van.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2018. július 20. 09:22
Halott palesztin csecsemő, foszforbomba? Ez a mese hogy megváltozott...
Rugo
2018. július 20. 09:00
A történelem többszörösen igazolja, hogy a rossz oldalán állunk, és erre saját kárunkon rá is fogunk jönni (mert egyszerűen nem lehet másként). Az az ország a környezetével soha nem fog békében élni. Mindenkinek joga van biztonságos hazához, de ezzel mások hazához való jogát nem lehetetleníti el senki! Magyarország veszített két hazát Trianonnal, Izrael kapott egyet az angol gyarmatosítóktól - totálisan eltérő háttér, és totálisan eltérő jövőkép.
vendelin
2018. július 20. 08:12
Az elvakult Orbánfóbia gond nélkül képes antiszemitát csinálni akár az aktuális izraeli miniszterelnökből is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik