Nemzeti alapjog

2018. július 17. 06:54

A csapat idióta, akiket liberális politika a világ döntéshozó szervezeteinek élére delegált, nem tud választ adni a kor kihívásaira.

2018. július 17. 06:54
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Gondoljunk csak bele! Amennyiben követendővé válna az egyelőre csak ajánlásnak becézett tervezet, akkor bárhol a világon ébredhetnének arra százezrek, hogy olyan rossz körülmények között voltak kénytelenek eddig tengődni, ami feljogosítja őket az áttelepülésre bárhová. Ahová éppen kedvük tartja.

Mit csináljanak azok, akik energiájukat nem kímélve gürcöltek annak érdekében, hogy országuk vonzó legyen az új élőhelyet keresők számára? Örüljenek a sokszínűségnek. Vagy elmehetnek máshová, ha nem tetszik nekik, ami történt velük. Elvégre nekik is alapvető jogukká vált a vándorlás.

Az a csapat idióta, akiket a baloldali vagy liberális politika a világ döntéshozó szervezeteinek élére delegált, láthatóan nem tud választ adni a kor kihívásaira. Be kellett például látniuk, hogy az illegális migráció még az ő – mindenből szabadságjogot kierőszakoló – mércéjük szerint is elfogadhatatlan.

De nem azon kezdtek el gondolkodni, hogyan lehet megállítani a folyamatot, hogyan lehet otthon tartani a felkerekedni vágyókat, hanem kitalálták, hogy legyen mindenféle migráció legális. Ráadásul megpróbálják elhitetni velünk, hogy ez a marhaság lesz a gyógyír minden problémánkra a népességfogyástól a globális felmelegedésig. Holott belegondolni is rossz, mi következik hagymázas nagyot akarásukból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2018. július 23. 10:03
"Az a csapat idióta, akiket a baloldali vagy liberális politika a világ döntéshozó szervezeteinek élére delegált, láthatóan nem tud választ adni a kor kihívásaira. " Eszerint a jelenkorban több kihívás is van. Az egyszerűség kedvéért én kettőt kiemelek. Az egyik a migráció, a másik a globális felmelegedés kérdése. A kihívás megoldására az emberek döntéshozó szervezeteket hoztak létre, vagyis a döntéseket nem ezeknek a szervezeteknek a vezetői, hanem ezek a szervezetek hozzák. Trump kinyilváníthatta, hogy globális felmelegedés nincs, de a megállapítást a szakértői tették. A migráció okait és megoldásának a mikéntjét egyes országok szakértői különbözőképpen látják. Döntést nem ezek a szakértők, hanem a vezetőik hoznak.
VakzKommondor
2018. július 22. 22:08
Ennek hányás is volt a párttag könyve? Nem Ez az új komcsi hanem a régi!!!
Tiszafa
2018. július 21. 10:49
" Ráadásul megpróbálják elhitetni velünk, hogy ez a marhaság lesz a gyógyír minden problémánkra..." Úgy van. Még az isiászra is... Amúgy a viccet félre téve van ám ennek jó oldala is. Egy ilyen volumenű össznemzeti veszélyeztetés erősíti a nemzeti összetartozást. Erősíti a nemzet tisztulását is azzal, hogy mindenféle szempontból óhatatlanul kihullanak a férgesei, a ballibsi nemzetárulók az irányítási pozíciókból, így a károkozási hatékonyságuk nagyságrendekkel gyengül.
fakocka
2018. július 19. 17:45
Amikor az egykori KISZ-titkár libsizik. Iszonyúan autentikus. DDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik