Gizit hazavinni a diszkóból

2018. július 11. 20:58

Létezik vajon nem idióta libsi?

2018. július 11. 20:58
Pozsonyi Ádám
Origo.hu/888

„Szidják Novák Katalint. Szidják, pedig Novák Katalin csak annyit mondott, hogy a homokos együtt élés az nem család.

Nem azt mondta, hogy vasra kell verni valakit, és kitűzni fejét a budai vár tornyára. »Most ’mér, az élettársi kapcsolat is ugyanolyan család, mi is szeretjük egymást annyira stb.« Ettől a sunyi affektálástól mindig ingerült leszek, s meg kell hallgatnom egy korai Manowar albumot, hogy helyrerázódjak kissé. És most – mielőtt agybajt kapnak libsik és »valódi konzervatívok« –  ezt a kettőt nekem valamiért nehéz megkülönböztetnem –, majd sikítva nyúlnak a fiókban tárolt »Én elítélem a megkülönböztetést, a gyűlöletet, és minden ember egyenlő!« feliratú póló után, ezt a tételt kissé kitágítom:

A nem homokos együtt élés sem család.

(De rohadtul kell okádnom attól, hogy korunkban mindig görcsösen fel kell mutatni egy ellengesztust, egyfajta »De nekem is vannak vegán barátaim«, „Együtt ministráltam egy roma fiúval«, meg »A múlt héten is megdicsértem egy kortárs néger leszbikus festő képeit, nagyon jók, és tökre elfogadom őt, semmi bajom vele!« Hol egy köpőcsésze?)

Nézegetem a 24.hu nevű, Sorosista internetes csasztuska idevágó cikkét. „A család szerepe az élet továbbadása«. Ezt így kiemelik vastag betűkkel, fekete háttérrel, rémisztően. »Juj, mit mondott. Húúúúú…«. Én meg nézem, ásítok, hát jól van, Novák Katalin elmondott pár közhelyet, azt annyi. Lapozzunk.

Ezek meg itt beszarnak, és olyan pánik lesz úrrá rajtuk, mintha azt mondta volna, hogy mindjárt indulnak azok a bizonyos vonatok.

Létezik vajon nem idióta libsi?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2018. július 25. 16:01
Elképzelhető, hogy létezik, de én még nem találkoztam, illetve láttam ilyet közülük.
Zokni
2018. július 23. 11:20
"...A család férfi és nő szövetsége utódok felnevelésére. (Mert azonos neműek nem tudnak utódot létrehozni, ha meg örökbe fogadnak, az utód lelkileg sérül, és az hosszú távon a közösségnek rossz.)..." - írja a hosszú eszmefuttatása magvaként. Ami nyilván megalapozatlan, mert a társadalomra nézve ártalmas lelki sérülés BÁRMILYEN családban előfordul. Teljesen heteroknál is. És ezer oka lehet. A legkevésbé az, hogy a szülei miképpen élik nemi életüket. Nem tudom. Minden Pozsonyi ilyen idióta? Vagy a szülei gyerekkorában előtte párzottak? Úgy "természetesen"? Hát így persze érthető, hogy lelkileg sérülhetett, és ez hosszú távon a közösségnek tényleg rossz. Pláne, ha publikálja is.
Aerion
2018. július 22. 18:25
… Létezik vajon nem idióta libsi … Erre a kérdésre önmaguk adnak választ minden nap. De használjuk a fogalmakat pontosan, a libsi, az 21-ik századi kommunista. De nem lényeges az, hogy hányadik századi példányok, a kommunisták mindig is kommunisták voltak és mindig is kommunisták lesznek.
kurbitalis
2018. július 13. 22:23
GezeeMice, GiziMici... Amúgy igaza van Pozsonyinak. A libsinek nincs családja. Akkor sincs, ha papírral fedezteti magát. A libsi odateszi, amije van, mert az ágyban is kétkézzel önmegvalósít. Aztán, ha véletlenül megvalósít egy kisbabát, akkor ráhagyja, hogy mit kezd magával a nyomorult. Mert a libsi nősténynek "önmegvalósítása van", mert neki a gyerek ne determinálja az ő magasmívű egoját, mert ő s szürkeállomány...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik