Multikulti mellékhatásokkal

2018. június 16. 09:46

Szívesen látjuk a flamand polgármestert Magyarországon, hogy láthassa: ilyen biztonságban lehet élni itt az Unió keleti felén.

2018. június 16. 09:46
Lánczi Tamás
Mozgástér

„A magyar miniszterelnök meghívást kapott egy belga városba, hogy a település polgármestere, Bart Somers megmutathassa: náluk milyen »jól kijönnek egymással« a muszlim bevándorlók és az őslakosok.

Mechelen városának 90 ezer fős lakosságából ugyanis 20 ezer bevándorló, a polgármester 2016-ban díjat is kapott migránsbarát politikájáért. »Mi egy nagyon gazdag, biztonságos és szép város vagyunk. Szóval talán Orbán úrnak el kellene látogatnia a városomba, hogy lássa, az együttélés lehetséges.« – fogalmazott a flamand politikus.

A belga polgármester leírásában Mechelen városa a békés multikulturalizmus tökéletes megvalósulásaként jelenik meg. Igaz ugyan– és ezt Bart Somers is elismeri –, hogy a város élete gyakorlatilag nem szól másról, minthogy próbálják integrálni a bevándorlókat. Ez, magyarra lefordítva azt jelenti, hogy próbálják megakadályozni, hogy a migránsok csatlakozzanak valamelyik terrorszervezethez, esetleg elmenjenek harcolni a Közel-Keletre.

A képet egy gyors Google-keresés tovább árnyalja. Tavaly ősszel például a város egyik leghíresebb parkja terrorveszély miatt bizonytalan időre bezárt. Idén tavasszal pedig egy nagy terrorellenes rajtaütés részeként Mechelenben is több migránst felkerestek a belga hatóságok, ugyanis a belga rendőrség szerint a város – a brüsszeli Molenbeek negyed illetve Geraardsbergen település mellett – menedéket nyújthatott a párizsi és a brüsszeli terrortámadások kitervelőinek, elkövetőinek.

Így fest tehát a multikulti a maga teljes valóságában. A magunk részéről köszönjük, de éppen ebből szeretnénk kimaradni. Nincs szükségünk arra, hogy a magyar városok hétköznapjai arról szóljanak, hogy nagy számú idegen kultúrájú népességet próbálnak meggyőzni arról, hogy nálunk nem a saría a törvény, hogy a nők nem vagyontárgyak, és hogy civileket felrobbantgatni nem éppen jó dolog. Viszont szívesen látjuk a flamand polgármestert Magyarországon, hogy láthassa: ilyen biztonságban lehet élni itt az Unió keleti felén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
recipeferum
2018. június 17. 14:27
Megnéztem Mechelen-t a Wikin. Sok szépet irnak róla,de a mostani lakosságról egy büdös hangot sem. Pedig bizonyára nagyon büszkék rá,csak véletlenül kifeledték..:P
xoltan
2018. június 16. 23:00
Leulni Tomika es csendben marad! Te csak ne hozz ide flamand migransokat! Inkabb menj es beszelj a fonivel, hogy ne engedjen el tobb baltas gyilkost. Ja es intezzetek el kerlek, hogy ugyanannyi legyen a minimalber mint naluk. Koszi. http://blog21.hu/2017/02/11/itt-az-eu-orszagainak-2017-es-minimalber-tablazata/
Akitlosz
2018. június 16. 21:30
Annyira szívesek ezek a látások, hogy egyikük sem fog elmenni a másikhoz.
KannibálTatárÚr
2018. június 16. 14:31
Orbán nem a belgiumi városból akarja kitelepíteni a migránsokat, hanem hozzánk betelepíteni nem akarja. Mint ahogy Orbán tiszteletben tartja a belga város akaratát, a balgák is tarsák tiszteletben a mi akaratunkat. Ha annyira tetszenek a belgáknak a migránsok, mi átengedjük nekik a hozzánk kivánkozókat is. A végtelenül okos nyugatiak erre maguk nem jönnek rá. A szájukba kell rágni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik