Az OLAF-jelentés néhány elhallgatott „apró” részlete

2018. június 16. 10:59

Nos, ne feledjük el azt a pompás pillanatot, amikor ez a nevezett OLAF rémesen hosszú jelentésben taglalta, hogy a négyes metró építése során mennyi pénzt loptak el.

2018. június 16. 10:59
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Az ellenzék…, de elnézést, olyan nincs; ezt a szerepet most bizonyos, magukat »függetlennek« nevező, úgynevezett sajtótermékek viszik, szóval ez a konglomerátum (Soros édesgyermekei) most éppen azzal haknizza tele a nyilvánosság számára rendelkezésre álló tereit, hogy az OLAF-jelentés alapján Magyarországnak annyi pénzt kell visszafizetnie a kohéziós alapból nyújtott támogatásokból, mint még soha senkinek ebben az életben és ezen a világon.

Ez pedig, így a verdikt, kiválóan bizonyítja, hogy nincs a földön korruptabb ennél a harmadszor is kétharmadot kapott kormánynál, és ezzel szoros szimbiózisban nincs a teremtésben vesztes, csak ők. Mármint a harmadszor kétharmaddal kikapott Soros-féle sajtó és a rajtuk appendixként csüngő, úgynevezett »ellenzéki pártok«.

Fölöttébb tetszetős érvelés ez, de néhány aprócska hibát azért tartalmaz, hogy ne mondjam, ezen interpretáció szerzői nem bontották ki a valóság minden szeletét, árnyalatát. Mielőtt azonban ennek tárgyalásába fognánk, egy pillanatra idézzük fel azt is, hogy mikor fontos az OLAF jelentése és mikor nem az. Mikor megfellebbezhetetlen orákulum az OLAF és mikor nem az.

Nos, ne feledjük el azt a pompás pillanatot, amikor ez a nevezett OLAF rémesen hosszú jelentésben taglalta, hogy a négyes metró tervezése, építése, kivitelezése során annyi pénzt loptak el, amennyi pénz nincs is, annyi pénzt, amennyit még soha senki ebben az életben és ezen a világon. Amikor ezen OLAF-jelentés napvilágot látott, a Soros-féle sajtó azonnal és haladéktalanul felkereste Demszky Gábor egykor volt budapesti főpolgármestert, aki amióta nem főpolgármester, leírhatatlanul hülye sapikat hord a fején, s vagy ettől, vagy sapka nélkül is, mintegy alanyi jogon, úgy viselkedik, mint egy komplett idióta.

Szóval felkereste a baráti sajtó Demszkyt, szinte félve, óvatosan, hogy az Isten szerelmére, legyen már olyan jó és mondja el, miért nem igaz ebből semmi sem, mert ugye ez egyszerűen nem lehet igaz, drága Demszky bácsi, hát Medgyessy Péter is már hülyeségeket beszélt, amikor azt állította, hogy »az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel«. És Demszky kapott is az alkalmon, és belemondta az éterbe, hogy az OLAF-jelentés az egy semmi. Egy nulla. Egy baromság. A baráti sajtó pedig megkönnyebbült, és néhány napig közvetítette is ezt a tudnivalót az úgynevezett lakosságnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EnnDii
2018. június 18. 12:26
Zsóti beszél, a sok birka meg be is veszi. Meglepne ha az index és hasonló oldalak nem írtak volna semmit a 4-es metróról, mivel az szdsz 10-ben kiesett a parlamentből, évekkel utána, mi értelme védeni Demszky-t, milyen hasznot hoz ez nekik, vagy az mszp. De nem éreztem, hogy lapítottak volna vagy annyira ki akarták volna mosni őket. De engem nem is ez érdekel. Ne a másik oldalra mutogasson Zsolti, hanem kérje, hogy Tiborcz ügyben se hallgasson a kormánymédia, ha az mszp-szdsz-es feltételezett korrupcióról ilyen nagy elánnal beszámoltak, akkor ha saját dolgaikról van szó akkor is legyenek segítőkészek, hogy megismerhessük, de ezt nem látom. Úgyhogy a fidesz pont úgy működik, amit az ellenzék szemére vett. Ha ekezdik az Elios ügyet kibontani, akkor elismerem őket, és Bayernek is igaza lesz.
Mbear
2018. június 17. 21:39
Zsóti, akkor a nemzethy orrmány miért nem csinál valamit? Nem látom rács mögött Gyurcsányt. Vagy a többit. Pofázáson túl nem kéne valamit csinálni?
xoltan
2018. június 16. 22:52
Az tok jo, hogy Zsolti reflektal az "ellenzeki" sajto kettos mercejere. Kar hogy a sajat kettos mercejere nem tud reflektalni. Tukor van meg a lakasodban Zsolti? Arra mondanal valamit, hogy hogy lehet, hogy a fideszes igazsagszolgaltatas/elszamoltatas nem kapott el lenyegeben senkit? Raadasul a narancsos ugyeket mar emliteni sem szabad, nem hogy vizsgalni. De azert az allampolgar erezze ugy hogy vannak torvenyek ugye?
3M..
2018. június 16. 22:15
Bayer migráns feleségének is vannak apró, néhány tíz perces elhallgatott kalandjai külhonban, amiről Zsoltnak nem számolt be. Olvasnék arról egy cikket. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik