Benkő Tibor: A hősök megérdemlik, hogy emlékezzünk rájuk

2018. május 27. 12:00

Magyarország sok áldozatot hozott azért, hogy a magyarok békében, biztonságban, szabadon élhessenek – hangoztatta a honvédelmi miniszter a magyar hősök emlékünnepe napján.

2018. május 27. 12:00

Minden magyar hős, aki életét áldozta a nemzetért, az ország szabadságáért, megérdemli, hogy emlékezzünk rá – hangoztatta a honvédelmi miniszter a magyar hősök emlékünnepe napján a Fejér megyei Pákozdon tartott vasárnapi megemlékezésen.

Benkő Tibor kiemelte: az elesett hősöknek köszönhető, hogy „él nemzet e hazán”. Végigtekintve az ezeréves magyar történelmen az államalapítástól napjainkig, az ország lakossága rengeteget szenvedett, sok áldozatot hozott azért, hogy békében, biztonságban, szabadon élhessenek a magyarok – fűzte hozzá.

A miniszter felhívta a figyelmet arra, hogy emlékezni kell a hősökre, de nemcsak azért, mert „őseink, elődeink, dédapáink voltak, hanem mert a legdrágábbat, az életüket adták a házáért”.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2018. május 27. 15:21
ABSZOLÚT KULCSKÉRDÉS, HOGY A HAGYOMÁNYKAT NEM CSAK ŐRIZZÜK ÉS TISZTELJÜK, DE MEG IS ÉLJÜK!
navis praetoria
2018. május 27. 12:55
Nagyon helyes, inkább ilyenek kellenek,mint gay paradeok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik