Isten nélkül

2018. május 26. 10:16

Isten nélkül a nyugati társadalom egy etikai és morális terrorizmus bölcsőjévé válhat, amely erőteljesebb és pusztítóbb, mint az iszlám terrorizmus.

2018. május 26. 10:16
Robert Sarah
New Liturgical Movement

„Isten nélkül a nyugati társadalom egy etikai és morális terrorizmus bölcsőjévé válhat, amely erőteljesebb és pusztítóbb, mint az iszlám terrorizmus. Ne feledjük, amit Jézus mondott nekünk: »Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, a lelket azonban nem tudják megölni! Inkább attól féljetek, aki a kárhozatba vetve a testet is, a lelket is el tudja pusztítani! (Mt 10,28)«” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2018. május 27. 18:48
"Isten nélkül a nyugati társadalom egy etikai és morális terrorizmus bölcsőjévé válhat, amely erőteljesebb és pusztítóbb, mint az iszlám terrorizmus." Igen. Ez a történelem végét hirdető "liberalizmus" ...
néhai Ch.Pilot
2018. május 27. 08:22
Pedig de! Mondok egy példát: Az ateisták buziházasság pártiak, a dzsihadisták nem.
néhai Ch.Pilot
2018. május 27. 08:21
Ajjaj. Sarah bíboros mondataiban burkolt bevándorláspártiságot vélek felfedezni. Rosszul értelmezném? Cet. cens.: js suis Tommy Robinson.
Bell & Sebastian
2018. május 27. 00:50
Ismétlés a tudás anyja, no meg az unalom apja. Megint csak az eredeti bűnnél lyukadtunk ki. Az úgynevezett tudomány evolúciója / a kapitalista fejlődés motorja nem ismeri a jó és rossz fogalmát. Neki annyi egy állam megsemmisítése, lásd: Szíria, mint egy oroszlánnak a tepsifüles elfogyasztása, a nagy állat "csak" megette a kicsit. Jézus Krisztus és a katolikusok szerint ez így, ebben a formában nincsen rendjén. Aki ebben egyetért velük, az legalább ellene van az ördögnek. Már ez is valami.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik