A normális többséghez

2018. május 25. 07:59

Mégis miért kellene a Néppártnak olyanokra hallgatnia, akik szerint a keresztény identitás és a nemzet csak a múltja Európának! Ki akar az ő Európájukban élni?

2018. május 25. 07:59
Őry Mariann
Őry Mariann
Magyar Hírlap

„A fejünkben elkezdődő szellemi forradalomhoz kell táplálék, kellenek azok a jobbító szándékú gondolatok, amelyeket minden erejével próbál elnyomni vagy legalább nevetségessé tenni a már említett hangos kisebbség.

Oda kell figyelni ezekre az európai gondolkodókra, mert az európaiak nagy többségét aggasztó problémákat vetnek fel, a nyugati média és értelmiség urai, Soros hálózatba rendeződő »civiljei« továbbra is a hazugságokat erőltetik. Ilyen szervezet a Human Rights Watch is, amely a napokban nekiment a Fidesznek, hogy kizárassa az Európai Néppártból. Abból a pártcsaládból, amelynek egyébként egyre nagyobb szüksége van a Fideszre, és az akadékoskodó liberális szárnya rettegve várja a jövő évi EP-választást. Esélytelen, hogy pont az ő hisztijük hozna eredményt, de nem is ez a lényeg, hanem hogy mégis miért kellene a Néppártnak olyanokra hallgatnia, akik szerint a keresztény identitás és a nemzet csak a múltja Európának! Ki akar az ő Európájukban élni?

Egy hangos kisebbség, amely megtagadja Európa gyökereit, és furkósbotként használja az általa igen rugalmasan kezelt »jogállamiságot«, képes azért antiszemitázni Orbán Viktort, mert szerinte Soros maga építi az antiszemitizmust a migráció támogatásával. Mindeközben Németországban valakinek a fejéről leverik a kipát, Franciaországban pedig szállnak a Molotov-koktélok a zsinagógák felé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mutimi
2018. május 25. 09:29
Magyarország, Európa keresztény jellege független attól, hányan aktív tagjai a keresztény gyülekezeteknek. Magyarország és Európa kereszténysége kultúrája, lakóinak gondolkodása, életszemlélete, értékrendje, identitása immanens tartalma. Lényegéhez tartozik. Aki ezt eltagadja az vagy tudatlan, vagy hazudik.
Babivadász
2018. május 25. 09:24
Magyarország nem keresztény ország, hiszen alig vannak hitüket gyakorló keresztények . Magyarországon 40-50 százalékra tehető a keresztények száma ugyanez a nyugati országokban és Lengyelországban 60-70 százalékra tehető. A kereszténységet nem kell megmenteni mivel világvallás, csak Afrikában 500 millió színesbőrű keresztény vallású ember él és akkor még nem beszéltünk dél-amerikáról és ázsiáról. Nem Európa fogja megmenteni a keresztény vallást és legfőképpen nem a Fidesz! Tévedés ne essék egy színesbőrű keresztény ugyanazon a szabályok szerint él mint egy európai . Talán annyi különbséggel, hogy eszükbe sem jutna a római pápáról olyan hangnemben beszélni mint egyes álkeresztény magyarok !
Pelso j.
2018. május 25. 09:13
" fejünkben elkezdődő szellemi forradalomhoz kell táplálék" Hát, a te fejedben nincs forradalom, az biztos. Viszont másoknak te adnád a "táplálékot", ugye.
pollip
2018. május 25. 08:43
Ebben a támadásban jó is van. Nem tudnak már rejtőzködni, nyílt sisakkal támadnak és így mindenki számára láthatóvá váltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik