A szolidaritásnak nincs határa, a befogadásnak viszont van!

2018. május 24. 07:42

Meglehetősen sajátos, hogy Niedermüller Péter Facebook-hirdetésben ugrott nekem.

2018. május 24. 07:42
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Péter, meglehetősen sajátos, hogy Facebook-hirdetésben ugrottál nekem; ez példátlan. Érthetetlen, hogy milyen politika hátsó szándékból támadtok most nekem.

A migráció ügyével kapcsolatban nem mondtam sem újat, sem vállalhatatlant. A felső korlátok nélküli, kvóta szerinti elosztást eddig sem támogattam, támogattuk és ezután sem fogjuk. Csak a Fidesz keveri össze a menekültkérdést és a migrációt, Te ne ess ugyanebbe a hibába és ne próbálj egyenlőségjelet tenni az orbáni propaganda és az én álláspontom közé.

Minden menedékkérőnek, aki jogosult rá, minden segítséget és oltalmat meg kell adni az európai szolidaritás és emberség jegyében. Ezt vallottam eddig és ezt vallom most is. A Fidesz-kormány züllött és gerinctelen propagandája összemossa az összemoshatatlant és életveszélyes gyűlöletkampányt folytat teljes népcsoportok ellen. Ez tűrhetetlen! Annak kimondása viszont szerintem elvárt és elvárható, hogy európai parlamenti képviselőként, a magyar emberek érdekeit szem előtt tartva nem támogatom a tömeges migrációt és a korlát nélküli kvótákat.

Ahogy mindig is mondtam: a szolidaritásnak nincs határa, a befogadásnak viszont van! Ha gondolod, gyere át hozzánk egy kávéra és ott folytassuk, ne Facebook-hirdetésekben...”

Ujhelyi István Niedermüller Péter véleményére Facebook-kommentben reflektált. Niedermüller eredeti kijelentése az alábbi linken olvasható.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2018. május 25. 08:56
1. A facebook nem erre van kitalálva 2. A facebook nem erre való 3. A mandiner helyében a facebookról SEMMIT nem szemléznék. (személy szerint nálam mindenki 30 napos szundira megy aki közéleti témában posztol)
Csigorin
2018. május 24. 14:20
ne dumalj, te naci! :)
Mich
2018. május 24. 14:03
Patkány 1
szesztestver
2018. május 24. 11:03
Jól van Pifti csak marakodjatok. Elöre a 2022-es választások 8%-os eléréséhez. Amúgy meg miért tiltod le (radikális demokrataként) a f@szbukodról azokat, akik nem a te véleményeden vannak? Remélhetöleg Nidermüllerrel együtt jövöre mentek a lecsóba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik