A nemzeti konzultáció a nők megerőszakolása

2018. május 23. 11:25

Sikerül-e konzerválni egy merőben elavult, sokakat kirekesztő és minden világtendenciával szembemenő családképet?

2018. május 23. 11:25
Karafiáth Orsolya
24.hu

„Ismét nemzeti konzultáció elébe nézünk, megkérdeznek minket (már aki belemegy az idióta játszmába), hogy mik is legyenek a jó apánkkal kötött örökszerződés főbb pontjai.

Miért is történik ez? Talán mert most már világos: nálunk nem azért történik a választás, hogy aztán a törvényes képviselőink felelősen, szakmai és emberi szempontokat mérlegelve döntéseket hozzanak. Tudjuk már, hogy nálunk miért kell a hatalom: egy szimpla szemfényvesztő mutatványért.

Realizálták, hogy bár győztek, valami megbicsaklott, a vakhit kissé erodálódott. A nagy tettre, a választásra még tudták fanatizálni a tömegeiket, de lehetetlen nem meghallani a kritikus hangokat.

Kérdés persze, hogy a sikerre hajtott, kimaxolt, az ellenség gyűlöletére, az ország megvédésére kihegyezett kampány után a valamilyen célra irányuló (ez jelen esetben a demográfiai robbanás) összefogás létrejöhet-e. Hogy ez is bír-e akkora erővel, mint a sorosozás, migránsozás. Hogy
sikerül-e konzerválni egy merőben elavult, sokakat kirekesztő és minden világtendenciával szembemenő családképet.

Ha ez is sikerül: tényleg övék a világ.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 232 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2018. május 25. 10:59
Ez egy rendkívül buta, önző tyúk. Az ember mindig sajnálja, ha egy fiatal lény az önpusztítást választja, de kénytelen elfogadni. Alkalmazza saját magán az ideológiáját! Remélem, következetes és szigorú lesz ...
Mirtilla
2018. május 24. 13:53
Nem kell bántani szegény Farakiált Orsolyát. Saját bevallása szerint is csak bizonyos "szerekkel" tudja igazán jól érezni magát. Márpedig azok "módosult" tudatállapotokat idéznek elő.Ő abból az állapotból igy látja a világot.Az viszont még valóban nem tudatosult benne,hogy az ő virtuális világa és a valóság távolsága minimum: Makó-Jeruzsálem...
Egri Marika
2018. május 24. 08:54
Nem is tudom, hogy mit szóljak, ez az életidegen nőietlen nőhöz, Két fajta ösztönt hoztunk magunkkal az amőba létből: a z életbemaradás, és a fajfenntartás ösztönét. Aki ezt tagadja, az nem is élőlény. A csókák ha párt választanak életük végéig együtt maradnak ami kb 70 év.Családba persze, fiókákat nevelve útra índitani és ismét fiókákat nevelve. Ezeket megtagadni nem csak embertelen, hanem életidegen. Nem folytatom, mert csak ismételni fogom magad. De eddig is ha megláttam a képernyő ezt nyomorult exhibionista nőt elkapcsoltam rögtön, ezután is így teszek. Sőt lassan elkerülöm azt TV adót ahol ő szerepel.
Peter8811
2018. május 24. 05:25
Neked a Nemzeti konzultáció az egy önkielégítés. Kevesebbet kellet volna innod az alkoholtól elpusztult agysejteket már nem hozza vissza semmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik