Sok sikert kívánunk Mellár Tamásnak és a Párbeszédnek

2018. május 21. 10:39

Örülünk, hogy a Párbeszéd-frakció Mellár Tamással kiegészülve folytathatja a munkáját.

2018. május 21. 10:39
Liberálisok
MTI-OS

„A Magyar Liberális Párt sok sikert kíván Mellár Tamásnak és a Párbeszédnek a folytatáshoz. Örülünk annak, hogy Bősz Anett kilépésével nem szűnik meg az ellenzéki frakció. A Liberálisok országgyűlési képviselője nem azért döntött a kilépés mellett, hogy ellehetetlenítse a Párbeszéd-frakció további működését, hanem azért, mert egyedül így látott lehetőséget arra, hogy korlátok nélkül, következetesen képviselhesse a liberális értékeket a parlamentben. Az ő részvétele nélkül a Párbeszéd-frakció nem alakulhatott volna meg. 

Mi megelőlegeztük a bizalmat, hogy közösen alakíthassunk egy új ellenzéki frakciót. A választások után azonban olyan konfliktus alakult ki a szövetség résztvevői között, ami miatt sajnálatos módon lehetetlenné vált a további együttműködés. Ennek ellenére örülünk, hogy a Párbeszéd-frakció Mellár Tamással kiegészülve folytathatja a munkáját. Bízunk benne, hogy a baloldali szavazókat sikerrel tudják majd képviselni. 

A Liberálisok a parlamentben és azon kívül is a szabad, demokratikus és jogállamra épülő Magyarországért fognak küzdeni. Meggyőződésünk, hogy a jelenlegi konfliktustól függetlenül lesz még alkalmunk arra, hogy pártjaink számos ügyben együttműködjenek egymással a közös célért; a NER lebontásáért, az Orbán-kormány leváltásáért.”

MTI-OS

Kapcsolódó cikkek

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. május 22. 23:07
A "liberálisok" jelentőségükhöz, befolyásukhoz képest erősen túlreprezentáltak itt a Mandineren. Persze nem csak ők, a Béndek párt is.
hátakkor
2018. május 21. 20:40
Gabriellának is sok sikert az igazi civil élethez!
Burmin
2018. május 21. 18:35
Bősz Anett semmit sem képvisel, jól ellesz mint a befőtt...
atila68
2018. május 21. 17:49
A Párbeszéd (már nem Magyarországért) frakciója gyakorlatilag illegitim, hiszen nem ugrották meg a Parlamentbe jutáshoz szükséges 5 százalékot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik