Pecsétre pecsét

2018. május 20. 14:40

Minél erősebben fokozódik az iszlám újkori honfoglalása, annál inkább válik fontossá a zsidó-keresztény kultúra és civilizáció európai stabilitásának visszaállítása.

2018. május 20. 14:40
Csizmadia László
Magyar Idők

„Az ország házában Orbán Viktor negyedszer is esküt tett, majd megtartotta miniszterelnöki programbeszédét. Tizenötmillió magyar polgárnak üzente, hogy a jogállamiság szabályainak teljesítése mellett nem feledkezik meg az erkölcs primátusáról. A miniszterelnök hitet tett a népfelség mellett. Jelezte, hogy a polgári többség akarata számára szent és sérthetetlen.

Érezhetővé vált, hogy minőségi ugrás várható a kormányzásban. Az előző nyolc év gyakorlatához képest tovább erősödhet a kormány és az aktív polgárság együttműködése. Az emberek sorskérdéseik eldöntése előtt számíthatnak a népszavazás vagy a nemzeti konzultációk megtartására.

Nyílt társadalom helyett nyílt kormányzás következik. A közös eredmények mellett a magyar nép akarata kifeszített védőhálót biztosít a belső és külső ellenzék hazát eláruló vagy nemzetfelszámoló műveleteivel szemben. A megfiatalított kormány tekintélyét növeli a Fidesz–KDNP-pártszövetség harmadik kétharmados győzelme. Ez a siker vitathatatlan, mert a jogállamiság és a demokrácia keretében jött létre.

A pártpluralizmus szerint az érdekeltek egyenesen meghúzott startvonal mögött sorakozhattak. A választáson indulóknak azonos lehetőségük volt a kormányzáshoz szükséges többség megszerzésére. Előre megnevezett miniszterelnök-jelöltjeik megmutathatták felkészültségüket. A célba érés sorrendjét a megszerzett szavazatok száma döntötte el.

A szavazatszámlálás tisztaságát még az ellenzék oldalán álló nemzetközi intézmények is elfogadták. Az ellenzéki pártoknak harmadszor is szembe kellett nézniük a nép akaratával. Ezt aláhúzza, hogy vannak olyan polgáraink, akik távol maradtak az országgyűlési választásoktól, de ők azok, akik pártállás nélkül a többségi döntésben hisznek. Bölcsességüket arra alapozták, hogy az emberek elsősorban sorsuk alakulását elemezve választanak. Az eredmények láttán most ők is boldogan utaznak a győztesek oldalán felkínált oldalkocsiban.

Sok országban Európa polgárai hiába várják kormányuk kérdését a sorsukat legjobban befolyásoló illegális bevándorlásról. Úgy tűnik, bár tisztességtelen, de könnyebb a fejük fölött dönteni. Az egymást követő, kötelezően megtartott parlamenti választások eredményei a leváltástól reszkető kormányokat visszatartják a valóssággal való szembenézéstől.

Az idő múlását azonban nem lehet megállítani. A kötelező kvótát, a nyílt társadalmat és az illegális bevándorlást támogató országvezetőknek előbb-utóbb kézhez kell venniük a polgárságuk által kiállított bizonyítványban foglalt elégtelen osztályzatot. A 2019-es európai parlamenti választásokon családok milliói mondanak majd nemet a mostani brüsszeli bürokráciára.

Minél erősebben fokozódik az iszlám újkori honfoglalása, annál inkább válik fontossá a zsidó-keresztény kultúra és civilizáció európai stabilitásának visszaállítása. Az unió nemzetei képesek közösen megvédeni a kontinens határait. Ragaszkodva az alapító atyák intelmeihez, a szuverén nemzetek szövetségi erejével megteremthetjük az idegen befolyástól mentes, politikailag független, gazdaságilag erős Európát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szeekely
2018. május 20. 22:27
A judaizmus nem volt kepes befogadni Jezus tanait, abbol egy csonkitott messianisztikus furcsasagot hozott letre. Ezzel a judaimus Jezus tesztjen elbukott es meltatlanna valt a jezusi gondolat hirdetesere, A gorog kultura viszont sikeresen vizsgazott a jezusi feladatbol. A tanitast nem csupan befogadta, hanem teljesen atadva magat neki, azt jotekonyan tovabb termekenyitette az egyhazatyak aldasos mukodeseben. Igy valt Jezus vallasanak kivalasztott nepeve a gorog kulturan keresztul egesz Europa.
koronaszepe
2018. május 20. 20:49
500 000 000...
Pelso j.
2018. május 20. 16:44
"nyílt kormányzás következik" A csizmadia-félék úgy köszönik meg a népnek a kétharmadot, hogy ilyen abszurd baromságokat vágnak az ország képébe?
balbako_
2018. május 20. 15:57
Ez a ballibsi banda bukni fog. Az új felállású EU pedig akár normális is lehet és visszakanyarodhat a kereszténydemokrata alapító atyák irányvonalához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik