Nem értem a 444-et

2018. április 18. 13:15

Eddig sem kedveltem őket, de azt álmomban se hittem volna, hogy ilyen ocsmány módon képesek a posztkommunisták seggét nyalni.

2018. április 18. 13:15
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Nem értem a 444-et: a választás előtt a főszerkesztőjük zombipártnak nevezi az MSZP-t, és megállapítja, hogy a legjobb az lenne, ha gyorsan kimúlna. Részemről nincs vita. Uj Péter megállapítja továbbá, hogy Karácsony Gergely »a baloldal történetének messze leggyengébb kampányarca. Sokkal gyengébb Medgyessynél, sokkal gyengébb Bajnainál. Még Szekeres Imrénél is. Bizonytalan, esetlen, erőtlen, irritáló egyszerre.« A diagnózis pontos.

A választás után a 444 száznyolcvan fokos fordulatot véve mocskolni kezdi az LMP-t. Hirtelen ők lesznek a hibásak az ellenzéki vereségért, jelöltjeik ugyanis nem léptek vissza a zombipártiak javára – holott Karácsony Gergely 27-3-as visszaléptetési javaslata rendkívül korrekt és cseppet sem megalázó ajánlat volt. Jól értjük: a 12%-os MSZP azt javasolta, hogy a 7%-os LMP jelöltjei huszonhét[!] körzetben lépjenek vissza, és akkor az MSZP is visszalépteti három[!] jelöltjét – az ajánlat olyan, mintha maga Orbán Viktor írta volna. Nyilvánvaló, hogy az MSZP egyáltalán nem akart megállapodni a koordinált jelöltállításról – Karácsonyék valójában a konkurens LMP-t akarták minden erejükkel kicsinálni: elfogadhatatlan ajánlatot tenni, aztán Szél Bernadettet és Hadházy Ákost megnevezni, mint az elmaradt összefogás felelőseit.

Most ott tartunk, hogy a 444-en minden nap lejön egy cikk, amely az LMP felelősségét firtatja, holott nyilvánvaló, hogy nem az az esélyes jelölt, aki mögött a két durván elutasított zombipárt áll, hanem az, aki a legkevésbé elutasított baloldali párt, vagyis az LMP támogatását élvezi – tehát bőven számíthat MSZP-s, DK-s és jobbikos, de akár fideszes szavazatokra is. Gyurcsány Ferenc és az MSZP kormányzása okozta a fideszes kétharmadot, Gyurcsány Ferenc és az MSZP nyilvánvalóan Orbán Viktor kottájából játszik – a 444 mégis az LMP-t és a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot mocskolja.

Mi történhetett? Soros György eladja a 444-et? Kinek? Németh Sándornak vagy Leisztinger Tamásnak? Bevallom, eddig sem kedveltem őket, de azt álmomban se hittem volna, hogy ilyen ocsmány módon képesek a posztkommunisták seggét nyalni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kup Lung
2018. április 19. 12:38
Valóban megmosolyogtató hogy a zombipárt 27-3-as visszaléptetési javaslata után a ballibek szidják az LMP-t . Hogy a szidalmazásba a 444 is beáll hát arra fel sem kapom a fejem . --- Ugyanakkor felhívnám Puzsér figyelmét hogy az új idők új mindent elsöprő pesti szele ami sorakozik már a horizonton sajnos nem igaz ! (eggyel ezelőtti cikke) ---- Ugyanis ezen eltakarításra váró zombik (Maszop.Deka) sajnálatos de ők hozták a szavazóikkal a fővárosban az ellenzéki körzeteket . Itt tartunk tehát : a Molnár Gyulák, a Burányok, stb .stb térnyerésénél a nagy faluban ! ---- Semmiféle friss nyugati szél itt nincs Robi a fővárosban ! Ha az lenne még én is csettintenék egyet hogy na jó , végre valami más áll velünk jobboldaliakkal szemben ! De egyszerűen NEM IGAZ ez Robi ! ---- Elmondhatjuk : nemhogy a legjobb de ott a legszarabb tehát a helyzet ha azt nézzük hogy a rendszerváltás előtti emberek 1 m2-re vetítve mennyi helyet nyertek a fővárosban :)
Petykabá
2018. április 19. 09:25
puzsér már megint 100%-ban pontos. ez e csávó egymaga képviseli magyarországon a centrális erőteret. elképesztő. egyben elképesztően szomorú, hogy egyetlen ilyen ember van ebben az országban. lassan kénytelen lesz pártot alapítani.
tango47
2018. április 19. 00:01
Hódmezővásárhely nagyon rosszat tett az ellenzéknek. Az ellenzéki miniszterelnökjelöltek (mindahányan) szentül hitték utána, hogy ők lesznek a miniszterelnökök (gondolok itt a "gondolatban már felállt" Szél-kormányra és Karácsony árnyékkormányára), a Fidesz szavazókat pedig összerántotta az ijedtség.
puszika
2018. április 18. 19:19
Tanulékonyak! Nézték a műsorod a Hír tv-n!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik