Másmilyen helyen szeretnénk élni

2018. április 18. 18:55

Se felnőtteknek, se gyerekeknek ne kelljen ezt a lelkeket és az elméket megmérgező gyűlöletkampányt elviselniük nap mint nap.

2018. április 18. 18:55
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„Megdöbbenve olvastam az éjszaka, hogy mi történt az egyébként az egész 18. kerületen átmenő buszon. De nem is ez a lényeg, mert sajnos ez ma bárhol megtörténhet, és meg is történik Magyarországon.

Amikor kislányokat bántanak a bőrszínük miatt felnőttek, amikor gyerekek »migránsozzák egymást«, amikor az eső ellen kendővel védekező nőket nézik veszélyes bevándorlóknak, akkor látjuk igazán, milyen hatása van a gyűlöletpolitikának a mindennapjainkra. Orbán országában mindenkiből lehet ellenség: a civilből, aki egész életében a környezetvédelemért vagy a szegény gyerekek iskoláztatásáért dolgozik, a magyar kislányból, akinek barnább a bőre, de még abból is, aki megvédené őket.

Mindannyiunk nevében köszönöm Csepregi Jánosnak, hogy kiállt a kislányért – és egy normális országért.

Vagyunk néhány millióan ebben az országban, akik egy másmilyen helyen szeretnének élni. Ahol se felnőtteknek, se gyerekeknek nem kell ezt az ostoba a lelkeket és az elméket megmérgező gyűlöletkampányt elviselniük nap mint nap. Ahol a mindenkori kormány a megtámadottak pártjára áll ahelyett, hogy a támadókat hergelné tovább. Ahol nem ellenségeket keresünk, hanem barátokat és szövetségeseket – országhatáron belül és kívül. Szerintem lehet ilyen hely Magyarország. Egyre többen vagyunk és leszünk, akik ezért a közös célért, a gyűlöletmentes Magyarországért harcolunk. Sikerülni fog, sikerülnie kell.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2018. április 21. 09:03
Tessen elmenni a fenébe,ha így gondolja.Vigye a társait is,akkor bégre nyugalom lesz itt.Ahová mennek azokat sajnálom tiszta szívből.
kálmi
2018. április 20. 21:02
Elképesztő ez a kis nő. Olyan, mint aki betanul egy monológot, rövidebbet, vagy hosszabbat és az előadja de mindig rosszul. Olyan teátrálisan, hogy az amúgy rosszul megírt előadást még hiteltelenebbé teszi. Ehhez a tehetségtelenséghez tehetség kell. Nem csoda, hogy Gyurcsány felé sasszézik a női megfelelője, csak nem olyan dörgölt.
Wendriner
2018. április 20. 18:42
"Másmilyen helyen szeretnénk élni" Nem akarlak visszatartani!
orion
2018. április 20. 17:31
Várjál Hósötétke, először a Párt elnöki pozíciója, aztán a Parlament alelnöki széke-el ne kapkodd a menészetet,mert bárhol a világban kinyitnád azt a halaskofa-lepcsest, azonnal be is tömné valaki. Csak itthon tudsz megélni a rikácsból,mert türelmesek vagyunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik