Nincs hova hátrálnunk

2018. március 17. 18:26

Meg kell szólalnunk a baráti társaságban, a családi ebéden, a munkahelyi beszélgetésben, a kocsmázásban, és a közösségi médiában.

2018. március 17. 18:26
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„Van mit tennünk, és ezt meg is kell tennünk.

A legfontosabb nyilvánvalóan, hogy menjünk el szavazni. De nem csak erre van szükség, hanem arra is, hogy minél többen a kormányváltás hangjává váljunk.

Felül kell emelkednünk a félelmeinken, a rossz érzéseken, hangosan és érthetően kell beszélnünk arról, mi a mi álláspontunk. Annak a csöndes többségnek, amely eddig a kisebbség elnyomásában élt, hangos többséggé kell válnia.

Meg kell szólalnunk a baráti társaságban, a családi ebéden, a munkahelyi beszélgetésben, a kocsmázásban, és a közösségi médiában, és higgadtan érvelve minél több embert meg kell győzünk arról, hogy el kell menni szavazni április 8-án.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2018. március 19. 00:19
"Nincs hova hátrálnunk" Soros-bérenc, ez a Totális Háború...?! Akkor ti mégsem "demokráciában" gondolkodtok...?!
zuriktodor
2018. március 18. 16:49
Biztosan van valamilyen neve a pszichológiai szaknyelvben annak amikor valaki ennyire félreészleli a dolgokat...
Bolond Istók
2018. március 18. 16:04
Jámbor a göböly. :) http://tinyurl.hu/3xYL/ http://tinyurl.hu/IOPS/
Bolond Istók
2018. március 18. 15:56
Csöndes? Többség? :D Jaj, ez a Jámbor, hogy meg tud mindig nevettetni. :D Mást sem lehet hallani, olvasni csak a hangos kisebbség véresszájú, fröcsögő, ördögi rikácsolását, fenyegetőzését. Lámpavasak, kandeláberek, akasztás, Orbán és felesége meggyilkolására való utalás Ceaușescu házaspár kivégzésének emlegetésével(Márki-Zay), a másként gondolkodók legyilkolása, majd ifa-platóra hányása... a kommentelő szektahívekre meg szavak sincsenek. Egyszerűen borzalom amit művelnek, egészen alvilági, mintha a végítélet démonikus szörnyei szabadultak volna el. "Meg kell szólalnunk a baráti társaságban, a családi ebéden, a munkahelyi beszélgetésben, a kocsmázásban, és a közösségi médiában..." Bírom ezt, hogy: na most már aztán ezt kell meg azt... az nem érdekes, hogy eddig is ezt csináltátok, felhergelt közveszélyes elmebetegek gyalázkodásával, vádaskodásával, fenyegetőzésével van tele a net, ha egy baráti társaságban vagy munkahelyen előkerül a politika, azt 100%, hogy egy ellenzéki kezdi ugatva, fröcsögve, hülyézve mindenkit aki nem ért vele egyet... családi ebéden? Már várom(és egyáltalán nem lepődnék meg rajta) mikor jeleneik meg egy írás mondjuk Jámbortól, hogy a kormánynak már a magánélet sem szent, beférkőzik még a családi ebédekre is, egymás ellen hergelve az embereket... mint anno a kommunisták és agitátoraik tették.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik