Tények és válaszok

2018. március 6. 12:55

Jeszenszky Zsolt
Mandiner

Legsötétebb vészkorszak!

A tények:

  1. Matteo Renzi, korábbi olasz miniszterelnök szerint már tavaly nyáron tarthatatlanná vált az országba érkező migránsok áradata.

  2. A vasárnapi olasz választásokon a választók több mint háromnegyede a bevándorlással szembehelyezkedő pártokra szavazott.

  3. Angela Merkel kancellár elismerte, hogy Németországban is vannak no-go zónák.

  4. Lars Lokke Rasmussen, dán miniszterelnöknek elege lett abból, hogy sok helyütt nem ismer rá a saját országára, és „párhuzamos társadalmak és gettók nélküli Dániát” hirdetett 2030-ra.

  5. Renaud Camus, francia író, egykori melegjogi aktivista szerint „A rasszizmus romhalmazzá tette Európát, az antirasszizmus gyűlöletes bádogvárost csinál belőle”, valamint „Orbán Viktor Magyarországának döntő szerepe lesz abban, hogy megmentsük, ami még menthető [Európából]”

  6. Franciaországban nyilvánosságra került, hogy a múlt héten a származása miatt kegyetlenül összevert zsidó kisfiú támadói észak-afrikai bevándorlók voltak.

  7. Frank Füredi, Angliában élő magyar-zsidó származású szociológus éles kritikával illette mind a politikai korrektség jelszava alatt alkalmazott cenzúrát, mind pedig Soros György beavatkozását idegen országok belügyeibe.

  8. Járóka Lívia, az Európa Parlament roma származású, magyar alelnöke szerint „az európai szegénység helyzete sincs még megoldva, de helyette már itt van az Európára erőszakosan rányomott szegénység” és „…irreálisan magas az az összeg, amit a migránsokra költenek…”

A válaszok:

A) Orbán megosztó politikája vezetett ide.

B) Legsötétebb vészkorszak.

C) A gyűlöletpropaganda megtette hatását.

D) Magyarország ez a gennyes, fekélyes daganat, megfertőzte egész Európát.

E) A bevándorlás álprobléma. Különben is, Habonymészárostiborcz, oktatásegészségügy!

F) A bevándorlók által elkövetett atrocitások hazugságok. Elszigetelt esetek. Az igazi probléma az iszlamofóbia. Plusz Magyarországon az antiszemitizmus.

G) Nobel-békedíjat Soros Györgynek!

H) Új embertípusra, a „homo sorosensus”-ra lenne szükség. 

A fenti tényekre adott, a valóság teljes tagadását bemutató, az elmebaj minősített esetét kimerítő válaszok pusztán a fikció termékei. A magyar baloldal reakcióival való bármilyen egyezés a puszta véletlen műve.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/126135