A Fidesz nem ad ingyen fát!!!

2018. március 3. 13:35
Csendör
Inkorrekt

Aki ma vidéken vagy városban azt állítja, hogy nem kap munkát, hogy kénytelen putriba tengődni, az hazudik. Aljas módon hazudik.

„A DK jelöltje utánajár a polgárok panaszainak. Felháborító, hogy a Fidesz nem akar ingyen fát adni, erős, egészséges, dolgozni képes emberek számára. Az ingyen fa alanyi jogon kellene járjon minden polgárnak, a panelban élőknek is!

Ezt ugye senki nem gondolja komolyan? Ez a fajta ostobaság egy Dk-s politikustól is túlzás. Ez az egyik baj a jelenlegi ellenzékkel, nem értik a magyar embereket. Ez nem cigánykérdés, ezt felejtsük is el. Ez pusztán arról szól, hogy a magyar emberek keményen megdolgoznak mindenért, eszük ágában sincs ingyen adni bármit is olyanoknak, akik munkával képesek lennének azt előteremteni maguk számára.

Aki ma vidéken vagy városban azt állítja, hogy nem kap munkát, hogy kénytelen putriba tengődni, az hazudik. Aljas módon hazudik. Tanyák tucatjai állnak vidéken gazdátlanul, amit a tulajdonos bérmentve odaad, csak valaki tartsa rendben. Idény, napszám és folyamatosan végezhető munkalehetőségek tucatja várja a dolgozni akarókat.

Egy dél-alföldi vállalkozó barátom mondta, hogy saját tapasztalatából tudja, (mivel munkások tucatjait alkalmazza) hogy ma Magyarországon mindenütt lehet tisztességes munkabért adó munkát szerezni. Aki egészséges, képes dolgozni, annak ma nem kell szegénységben élnie.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/125994