A mégiscsak létező no-go zónák és a ballib újságírók

2018. március 2. 20:45

Apáti Bence
888

A 444-es Soros-propagandisták 2016 szeptemberében egymás után csapták ki azokat a cikkeiket, amikben gúnyolódva cáfolták a no-go zónák létezését.

„Kezdjük a tényekkel! 

Merkel asszony beismerte, hogy Németországban vannak no-go zónák. 

Ezen információnak egyébként nem is lenne semmilyen hírértéke – természetesen mindenki által ismert tény, hogy vannak –, de miután egy olyan országban élünk, ahol a balliberális sajtó megpróbál minden neki nem tetsző hírt elhallgatni, meghamisítani, cenzúrázni vagy fölényesnek szánt kacajjal kiröhögni, mégis hatalmasat szólt a német kancellár asszony egy beismeréssel felérő kijelentése a haladó, függetlenobjektív sajtóban. 

Emlékezzünk csak vissza, micsoda hisztérikus reakciók érkeztek a ballib sajtómunkásoktól, mikor a 2016-os népszavazás kapcsán a magyar kormány bátorkodott előhozakodni azzal az információval, hogy a nyugati nagyvárosokban bizony vannak/kialakultak párhuzamos társadalmak, azaz no-go zónák. Mely zónák etnikailag és kulturálisan is meglehetősen elkülönülnek a kihalófélben levő őslakóktól, és ahová se a rendőrség, se a mentők, se a tűzoltóság nem mer kiszállni legalább egy páncélozott harckocsi, és legkevesebb ötven, állig felfegyverzett kommandós védelme nélkül. Az ilyen no-go zónákba az ott lakókon kívül senkinek nem tanácsos bemenni – nem is tanácsolják –, mert félő, hogy agyonverik vagy -lövik az oda véletlenül betévedt idegeneket azok a már-már szélsőségesen vendégszerető bevándorlók, akik bevételeik nagy részét drogok terjesztésével és nők eladásából, illetve megvásárlásából szerzik.

A Soros pénzén Soros-propagandát előállító 444-es Soros-propagandisták 2016 szeptemberében egymás után csapták ki azokat a cikkeiket, amikben gúnyolódva cáfolták a no-go zónák létezését. 

Egyikük odáig ment – ő volt a személyes kedvencem –, hogy azt állította, a magyar kormány annyira hülye és tájékozatlan, hogy még azzal sincs tisztában, ezek a városrészek valójában olyan állati menő hipszterkerületek, ahol minden este pörög a bulika, a csapból is jeges vaníliás latte csordogál és képtelenség olyan vegán éttermet találni, ahol ne szerepelne az étlapon a kókusztejszínes szójapörkölt fűszeres polentával vagy szezámos spenótfőzelék kukoricalabdákkal, rizstortával. Épp csak azt nem írta le a bevándorláspárti propagandista, hogy a gandzsa is egészen megfizethető áron van, és hogy Istennek hála egy konditerem sem teszi tönkre a városképet, aminek következtében nem is lehet olyan rasszista, ciszheteró fehér férfiakkal összefutni, akik mindenféle ismeretlen dudorokkal a kezünkön macsóskodnak az utcákon. 

A valósághajlításba a szokásos ügymenet szerint bekapcsolódott a többi lipsi hírportál is. Mindegyik (HVG, 24.hu, Index) öles betűkkel a címlapjukon harsogta, hogy Szijjártó egy utolsó és ostoba bunkó és/vagy hazudik, hiszen Nyugaton sosem voltak és sosem lesznek no-go zónák.

A Nyugat az Nyugat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/125976