Sajtószabadságot az összellenzéki mikrofonállványoknak!

2018. március 1. 10:02

Apáti Bence
Polgár Portál

Minden ember láthatja, ha az RTL híradójára kapcsol, hogy az egy virtigli ellenzéki propaganda csatorna.

„Innen jelzem, hogy ez az »RTL-megvevős projekt« kimondottan szarul haladhat, tekintve, hogy legutóbbi tapasztalataim szerint az RTL híradója nekem echte ellenzéki propagandának tűnik. A tegnap esti adás is kábé olyan volt, mintha Kálmán Olga, Uj Péter, és a Helsinki Bizottság közösen szerkesztette volna. És egy picit sem túloztam. Szóval baromi szexi lenne, ha a magukat komoly újságíróknak tartó független-objektívek elengednék már ezt a hazugságot. Mert attól, hogy naponta tízszer leírják, akkor sem lesz igaz, és mert minden ember láthatja, ha az RTL híradójára kapcsol, hogy az egy virtigli ellenzéki propaganda csatorna.

Mint ahogy az is remekül látható, hogy miközben az ellenzéki média és az ellenzéki sajtó reggeltől estig diktatúrát kiált, aközben Balázsék minden reggel órákon keresztül úgy tolhatják az ellenzék szekerét, és úgy oltogathatják a kormányt, hogy egy hajuk szála sem görbül…

Friss hír, hogy a hétvégén szitává lőttek Szlovákiában egy oknyomozó újságírót. És akkor még egyszer a diktatúrázóknak: miközben Szlovákiában agyonlőnek egy újságírót, aközben Balázsék Andy Vajna rádiójában húsz percig ünnepelhetik az ellenzéki összefogást.

Egy olyan országban diktatúráznak most sokan Simicska pénzéből, ahol a Rádió1 nem tudta és nem is akarta kilóra megvenni Balázsék ballibsi lelkét. Azok az újságírók, akik a G-nap előtt még szocik, libsik vagy kormány(Fidesz)pártiak voltak, sikoltoznak most arról, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság, és azok, akik a G-nap után mintegy varázsütésre, majdnem egyszerre lettek jobbikosok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/125899