Majtényi esete a kínos migránsozással

2018. február 22. 19:54

Majtényi László idétlenül ironizálni próbáló, majd eltüntetett Facebook-bejegyzése újabb példa arra, hogy miért van elkeserítő szellemi és politikai zsákutcában a magyar balliberális oldal.

„Két migráns olimpiai aranyat nyert Magyarországnak. Köszönjük.”

Majtényi László fenti, idétlenül ironizálni próbáló Facebook-bejegyzése újabb példa arra, hogy miért van elkeserítő szellemi és politikai zsákutcában a magyar balliberális oldal. A baloldal volt köztársasági elnökjelöltje jól reprezentálja politikai közösségét: fogalmi zavarokkal küzd, képtelen megkülönböztetni a migránsokat és a magyarokat, képtelen azt is megérteni, hogy az egész migrációs ügyben mivel van problémája a magyaroknak és mivel nincs. És közös örvendés helyett nyálkás aktuálpolitizálásra használja fel ezt a különleges alkalmat.

A balliberális oldal korábbi, akkoriban az egész nemzet képviselését vállalni akaró államfőjelöltjének talán el kell magyarázni, hogy a Liu fivérek magyarok, nem migránsok? Liuék magyar érzelmű, magyar édesanyától született, magyar anyanyelvű magyar állampolgárok, migránsozni őket pedig még ironizálgatva is sértés, identitásukban sérti meg a fiatalokat és a családjukat.

Ebből az emberből szeretett volna az ellenzék köztársasági elnököt faragni, egy igazi ünneprontóból.

Képes volt ezen a tényleg történelmi napon a teljes nemzet örömét feláldozni egy kis kifacsart migránsozásért.

Ennyi jutott neki eszébe ezen a nagy napon.

Arra azért felhívjuk ex-elnökjelölt úr figyelmét, hogy  Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor négyes győzött az 5000 méteres gyorskorcsolya váltón. Tehát nem csak a két „migráns”, hanem összesen négy magyar hozta össze a győzelmet.

Összefogva. Évekig edzve, hajtva, küzdve ezért. Nem is online ironizálgatásban merült ma ki a teljesítményük.

PS: Majtényi László pár óra után eltüntette fenti Facebook-bejegyzését (a Mandiner lapszemléje viszont megőrizte). Mit is írtam az elején a szellemi és politikai zsákutcáról?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/125564