Megint legalizálnák a füvet a Liberálisok

2018. február 22. 14:49

A Liberálisok kifogásolják,hogy a népjóléti bizottság nem tárgyalta meg az orvosi kannabisz legalizációját.

2018. február 22. 14:49

A Magyar Liberális Párt magyarázatot követel a fideszes Selmeczi Gabriellától arra, hogy az általa vezetett népjóléti bizottság miért nem tárgyalta meg az orvosi célú kannabisz legalizációjáról szóló határozati javaslatukat.

A Liberálisok elnökhelyettese csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy elnökük, Fodor Gábor közel egy hónapja nyújtott be egy, az orvosi célú kannabiszprogram létrehozásáról szóló országgyűlési határozati javaslatot, amellyel a népjóléti bizottságnak kellene foglalkoznia, de Selmeczi Gabriella ez ügyben nem hívta össze a testületet.

„A kormánynak esze ágában sincs törődni azokkal” a beteg emberekkel, akiknek az állapotán kannabisz használata segíthetne – értékelt Sermer Ádám.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2018. február 23. 11:50
A fűliberalizáció után mi lesz a következő lépés, csak nem a belövőszoba? Fodor már Fideszesként is nagyon hülye volt, még 1993-ban egy parlamenti vitában azt indiítványozta, hogy csoportosítsanak át pánzeket az árváktól a homokosok javára...
formaegy
2018. február 23. 09:20
"A Magyar Liberális Párt magyarázatot követel..." Na akkor Fodorka! A magyar nép követeli, hogy azt a több százmilliós összeget, amivel tartoztok a magyar embereknek, fizessétek vissza! Itt nektek Fodor Gabika parazita kuss a nevetek. Talán kérhettek, de még azt is nagyon, nagyon jó indulattal engedélyezzük! Parazita szarháziak.
wartog
2018. február 22. 22:13
mellesleg sztem személyiségi jogokat sért a tiltása. hadd én döntsem már el akarom-e vagy sem. A kereskedését tilthatják sztem de a fogyasztását milyen alapon tiltják? Ennek semmi köze amúgy a pártokhoz elég lenne a józan ész is ha lenne.
wartog
2018. február 22. 22:10
ennek a kérdésnek több oldala is van. Az alkohol nem tilos, a cigi sem. pedig aligha vannak egészségjavító hatásaik. A kannabiszra igazából nem lehet sztem rászokni és gyógyítja a rákot. Nyilván ezért nem lehet engedélyezni, különben hátha életben maradna pár rákos ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik