Véget érhet a koreai válság, levelet írt Kim Dzsong Unnak Nagy Alekosz

2018. február 20. 08:24

Hazám szellemi fáklyája vagyok, de fényemet, nem tartóztathatom meg a világtól sem – írja.

2018. február 20. 08:24

A Zoom.hu vette észre, hogy Nagy Alekosz levelet tett közzé Facebook-oldalán, amelyben Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt szólítja meg a magát médiacsendőrnek tartó valóságshow-sztár. A levelet teljes terjedelmében közöljük. 

Kim Dzsong Un
1001 Phonjang
Kim Ir Szen tér 1-3

Kedves Vezető!

Kazinczy nyelvén szólítom meg Önt. Ahogyan arról már nyilván Ön is értesült, szeretett hazám első Médiacsendőrévé avanzsáltam magam, hogy gátat szabjak az elharapódzó erkölcsi romlásnak, mely észrevétlenül deportálja hazafias lelkületünket a szellemi gulágba. Magasztos célom tehát, a mozdonyt vezetőket pörbe fogni, s felettük diadalmat ülni.

Addig azonban, nem tudok kellően hazámmal kapcsolatos teendőimmel foglalkozni, míg a nemzetközi helyzet, nem stabilizálódik.

Hazám szellemi fáklyája vagyok, de fényemet, nem tartóztathatom meg a világtól sem.

Ezen buzgóságom közepette utasítom Önt, a közép és nagy hatótávolságú ballisztikus rakéták leszerelésére, hiszen szellemi forradalmamat kifejezetten rosszul érinti, ha Ön továbbra is rakétákkal egerészik.

No, de ne csak dorgáljam Önt. Kifejezetten üdvözlöm ama gesztusát, hogy déli szomszédai felé nyitottságot mutat, s különösen boldogsággal tölt el a tudat, hogy hivatalosan is küldöttséget küldött szánkózni Pjoncsangba.

Az irány, jó!

Ennek fényében, ezennel meginvitálom Önt Érdre, a Báthory utcába, ahol egy magyaros birkapörkölt mellett vitathatjuk meg a további teendőket. Legyen ez a bárány, a békének szövétneke, s pecsétül, az felett álljon a magyaros kovászos uborka, mely bús ugyan, de ereje Phonjangig ér.

Ahogy az államalapító Kim Ir Szen fogalmazott volna: 평화는 시작에 불과하다.

Várom Önt, Kedves Vezető, várlak Kedves Barátom!

Tisztelettel: Nagy Alekosz
Médiacsendőr.

2018. február hó 19. Érd.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2018. február 21. 03:39
Vadbarom.
Name7
2018. február 20. 17:46
,,Hazám szellemi fáklyája vagyok, de fényemet, nem tartóztathatom meg a világtól sem." Jaj nekünk! Fénye úgy vakít, mint egy atombomba! :-P
brekker
2018. február 20. 17:05
Sokkal jobban ütött volna, ha mellette kimegy "félcsőben" símutatványozni is.
útonjáró
2018. február 20. 15:30
Köszi Mandi... akkor innentől jöhetnek: - Fekete Pákó versei - Győzike közgazdasági értekezései - Kiszel Tünde lételméleti esszéi, stb., stb. de gebedjek meg, ha ilyeneket még egyszer elolvasom... ;))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik