Kivédhetjük-e a nyugati gender-hullámot, vagy fel kell készülni a legrosszabbra?

2018. február 19. 11:24

Transzokról, genderről, metoo-ról, feminizmusról és melegjogokról.

2018. február 19. 11:24

A gender volt a témája az Echo TV Asztaltársaság című műsora február 17., szombati adásának, amelyben Kölnei Lívia, Galló Béla és lapunk munkatársa, Szilvay Gergely vitatta meg a gender, a feminizmus, a metoo és a melegjogok témakörét annak kapcsán, hogy  a svéd kormány fontolóra vette, hogy bevezesse a harmadik, vagyis az egyéb elnevezésű nemet. Amennyiben zöld utat kapna a kezdeményezés, a transznemű állampolgároknak már nem kellene a két rubrika vagyis a férfi és a nő közül választaniuk. Nyugodtan választhatnák az úgynevezett harmadik alternatívát. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szancso
2018. február 20. 04:34
Sajnos arról nagyon kevés szó esik, hogy tkp. az orvostudomány előre haladásának köszönhető ez az egész gender ideológia. Sőt, megmerem kockáztatni, hogy ezen "őrület" mögött pont az orvosok és a gyógyszeripar áll. Hormonkezelés nélkül elképzelhetettlen egy átoperálás, és az sem bíztos, hogy sikeres lesz, olvastam már azt is, hogy az átoperált delikvens lelkileg teljesen összetört. Abba nem is akarok belegondolni, hogy milyen következménye lesz annak, ha tényleg megoldja az orvostudomány az ember klónozását. Láttam egy doku filmet, ahol a leszbikus nagymama a 8 éves fiú unokája előtt lelkesedett, hogy ha a nők klonózva lesznek, akkor rá - már mint a fiú unokára -, már semmi szükség nem lesz.
Gyéressy Károly
2018. február 20. 00:20
Megnéztem. Erről a szarról vitatkozni is bűn. A bolondoknak a bolondok házában a helye. Ennyi.
Szerintem
2018. február 19. 22:43
Ha csak abba belegondolok, hogy a genderesek szerint akár annyi nem is létezhet, ahány ember. Tehát még most kell ennek véget vetni, még mielőtt minden közterületen kötelezően meg kellene építeni a 7 milliárdnyi külön WC-t.
Akitlosz
2018. február 19. 18:02
"Amennyiben zöld utat kapna a kezdeményezés, a transznemű állampolgároknak már nem kellene a két rubrika vagyis a férfi és a nő közül választaniuk. Nyugodtan választhatnák az úgynevezett harmadik alternatívát." Hát még ha csak rubrika kérdés lenne! Na és átépítik az összes nyilvános illemhelyet is az országban, hogy az egyebek ne keveredjenek a férfiakkal és a nőkkel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik