Kicsit ment az amerikai-magyar síakrobata a téli olimpián

2018. február 19. 13:21

Az utolsó helyen végzett az amerikai származású, honosított síakrobata Pjongcsangban.

2018. február 19. 13:21

Swaney Elizabeth  a női síakrobaták félcsőversenyében, hétfőn magyar színekben az utolsó, 24. helyezést érte el a dél-korai Pjongcsangban rendezett téli olimpián.

„Részben elégedett vagyok, de nagyobb részben nem. Magasabbra akartam ugrani, amikor kevésbé vagyok ideges, akkor ennél jobban is megy. A jövőben szeretnék ezen javítani. Annyiban elégedett vagyok, hogy Magyarországot tudtam képviselni, és bízom benne, hogy Magyarországon felfigyelnek erre a sportágra, és többen kezdenek majd ezzel a szakággal és versenyszámmal, a szabadsízéssel és a félcsővel foglalkozni”nyilatkozta a verseny után a síszövetség honlapjának.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2018. február 21. 02:39
https://media.giphy.com/media/26FxCOdhlvEQXbeH6/giphy.gif
tango47
2018. február 20. 10:15
Én nem hinném, hogy az a néger legényke, aki úszásban indult az olimpián és majdnem belefulladt a vízbe otthonában ennyi kritikát kapott vilna, mint ez a leányzó nálunk. De hát mi mindent halál komolyan veszünk, egy média-hekket is.
Megtalálta
2018. február 19. 21:10
Inkább Ledeckáról írjatok. Hihetetlen, hogy mit futott.
Mich
2018. február 19. 20:28
"...became a worldwide phenomenon in the women's halfpipe - despite not being able to do any tricks"... ...illetve nem is akart csinálni semmi trükköt... "A részvétel a fontos!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik