Válasz az aláíró értelmiségnek

2018. január 30. 19:48

Tisztelt választópolgár! Tisztelettel kérünk, hogy bár a mi hívünk vagy, a mi programunkat támogatod, az egyéni jelölt esetén eszedbe ne jusson a mi jelöltünkre szavazni, hanem a legesélyesebbre.

„Hogyaszongya:

»Tegyék egyértelművé választóik előtt, hogy a programjukat nem adják fel, egymást egyebekben változatlanul politikai ellenfeleiknek tekintik, és átmeneti szövetségük az előttünk álló feladat megoldására korlátozódik.«

Vagyis:

»Tisztelt választópolgár! Tisztelettel kérünk, hogy bár a mi hívünk vagy, a mi programunkat támogatod, az egyéni jelölt esetén eszedbe ne jusson a mi jelöltünkre szavazni, hanem a legesélyesebbre. Ez feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a cél elérése után továbbra is ellenfelekként kezelhessük azokat, akikkel együtt az ország irányítását kezünkbe kaptuk. Mer az neked jó lesz. Vagy a neked nem is, az aláíróknak mindenképpen. Amúgy ne törd azon a fejed, hogy ki is az esélyes, azt majd mi mondjuk. Ha tévedtünk: így jártál. Még mindig jobb, mint ha te tévedsz és akkor jársz úgy. Há' nem? De. Egyébiránt szíveskedjél a központot nem zaklatni olyan kérdésekkel, hogy ha van nyilvánvalóan esélyes egyéni jelölt, akkor miért nem csak ő van. Majd azt is mi tudjuk.«”

Malakka kommentje az aláíró értelmiségiek mai nyílt levele alatt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/124432