Ígéretek földje

Karácsony Gergely: Magyarország adóparadicsommá vált

2018. január 16. 19:26

Erős mondatok hangzottak el a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltjétől kampánykörútja legutóbbi, pécsi állomásán. Karácsony Gergely szerint hazánk adóparadicsommá vált, és ha ők hatalomra kerülnek, mindenki tisztes fizetést fog kapni a munkájáért.

Fideszes áldemokrácia" helyett szociális demokráciát sürgetett a Párbeszéd társelnöke, a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltje a Változás 2018 körút pécsi állomásán kedden.

Karácsony Gergely kiemelte: a Fidesz számára a magyar emberek bére tehertételt jelent, amit az is mutat, hogy Magyarország valódi adóparadicsom a multinacionális vállalatok számára, miközben az átlagnál kisebb bér után a legtöbb adót fizetik az emberek. Ezzel szemben ők olyan, felelős kormányzást kívánnak folytatni, ami biztosítja a munkáért járó méltó fizetést, egyúttal igazságos adórendszer kialakítását és a minimálbér adómentességének visszaállítását ígérte.

Emlékezetes, Karácsony kezdetben az Együtt jelölésében pályázott a miniszterelnökségre, ám később az MSZP listájának állt élére. Jelenleg vidéki kampánykörúton ismerteti választási programjukat, amelynek állomásaira rendszerint a szocialista Kunhalmi Ágnes kíséri el.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/123709