Hollik: Törvénycsomag készül a Soros-terv ellen

2018. január 12. 21:55

A jövő heti kormányülésen tárgyalhatják a Soros-terv ellen készítendő törvénycsomagot – mondta Hollik István KDNP-s képviselő pénteken. Hollik szerint Soros György „egész pályás letámadásra váltott.

2018. január 12. 21:55

A Fidesz-KDNP azt javasolta a kormánynak, hogy készítsen törvénycsomagot a „Soros-terv” ellen, ezt a jövő heti kormányülésen tárgyalhatják – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő pénteken az M1 aktuális csatornán.

A KDNP-s politikus hangsúlyozta: őket arra hatalmazták fel – nemzeti konzultáción és népszavazáson –, hogy a migráció kérdésében ne engedjenek az emberekkel közösen kidolgozott álláspontból, azaz, ha a magyar emberek azt mondják, nem szeretnének együtt élni migránsokkal, akkor álljanak ellen Brüsszel vagy Soros György nyomásgyakorlásának. Szerinte Soros György „egész pályás letámadásra váltott”, Brüsszelen, itthoni civil szervezeteken, szakértőkön, „általa finanszírozott” amerikai szenátorokon keresztül is nyomás alá akarja helyezni Magyarországot, és azt akarja, hogy fogadják el azt az álláspontot, amelyet leírt a tervében.

(MTI)

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2018. január 13. 19:20
Törvény mondja ki végre: A fizetett ál-civilek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.
craopolus
2018. január 13. 14:01
Én Hollik ellen is csinálnék egy törvénycsomagot :D
noMores
2018. január 13. 13:37
Jesus. Ezek tenyleg alternativ valosagot epitenek a buta proli szavazoik hatan:(
Szerintem
2018. január 13. 10:58
"Törvénycsomag készül a Soros-terv ellen" Mi ezzel a gond? Ha a Soros ügynök hálózata nem csinál semmit, akkor úgy sincs semmi hatása. Ha meg valóban beavatkoznak a belpolitikába, akkor kutya kötelessége védekeznie ellene egy mindenkori kormánynak. Az ellenzék reakciója, amilyen hevesen védelmezik, az utóbbit igazolja. Mert ezt nyilván hogy valamilyen érdekből, valamilyen ügyben, valamilyen cél érdekében teszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik