Összeomlás élő adásban

2018. január 3. 19:49

Csarnó Ákos
Reflektor

Mi van akkor, ha Havas Henriket hókotróval takarította el a kormányzati média, de ugyanakkor egy molesztáló kőbunkó is egyben?

„Mi van akkor, ha Havas Henriket hókotróval takarította el a kormányzati média, de ugyanakkor egy molesztáló kőbunkó is egyben? Mi van akkor, ha nem is Baukó Éva és társai ellen (valósan vagy vélten) elkövetett tetteiért, hanem politikai indíttatásból netán megrendelésre tette a kormányzati média mindezt? Tökmindegy az eredmény szempontjából, legfeljebb Havas járhat majd a bíróságra a maga igazát keresni.

Azonban ennyivel nem lehet lezárni ezt az ügyet. Kedden ugyanis olyan médiatörténeti eseményt láthattunk a magyar televíziózásban, amit talán maga Havas is csettintve hozott volna fel példaként a szegedi katedrán a kommunikációs előadását hallgatóknak. Lehetőséget kapott Kálmán Olgánál, hogy rendezze a maga körül kialakult képet, de a-hogyan-fussunk-bele-a-pofonba-de-úgy-hogy-közben-tökön-rúgjuk-magunkat cirkuszi bohócokat megszégyenítő előadásával végérvényesen bebizonyította és elismerte, hogy egy bunkó és nem tudta cáfolni azt, hogy inzultált, molesztált vagy zaklatott nőket.

Egy percig nem kérdés, hogy össztűz zúdult Havasra, irányított, forgatókönyv-szerű, ráadásul a téma is celebritásokat érint, elcsámcsoghat rajta a jónép, több karaktert le tudnak ütni a médiumok erről az ügyről, mint a pártok programjai. Ez biztosan érdekli az embereket… Szóval időzítés, intenzitás minden benne volt ebben a támadásban, de ha valaki ennyire elbízza magát, hogy majd őt a saját teflon arcbőre megvédi, a személyes varázsa, hírneve pajzsként óvja, akkor meg is érdemli ezt a pofánverést. De hogy még önmaga paródiájává is váljon élő adásban?! Egyenes kérdésekre nem válaszolni, a kérdést feltevőt baszogatni?!”

A cikkben említett adásról a Mandiner is írt, azt az alábbi linken tekinthetik meg.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/123140