Nem bírom megszokni a libsi kettős mércét!

2017. december 13. 13:36

Kezdődött azzal, hogy az addig nagyon érzékeny ballib szerkesztőségek testületileg úgy határoztak, hogy egészen egyszerűen nem számolnak be Havas Henrik úr metoo-gyanús ügyeiről.

2017. december 13. 13:36
Apáti Bence
Polgár Portál

„Az elmúlt héten több olyan esemény is bizonyította, hogy a mi sanyarú sorsú, és a kihalás szélére sodródott liberálisaink egy egészen furcsa, valóságtorzító, szivárványkeretes szemüvegen keresztül szemlélik a világot.

Kezdődött azzal, hogy az addig nagyon érzékeny ballib szerkesztőségek egyszer csak, mintegy varázsütésre, elfelejtettek mind érzékenyek lenni, mind újságíróként viselkedni. Testületileg úgy határoztak, hogy egészen egyszerűen nem számolnak be Havas Henrik úr metoo-gyanús ügyeiről. Egy árva sort sem írtak azokról a fejleményekről, amelyek egész Magyarországot lázba hozták, illetve tartották, ami sem szakmailag, sem gazdaságilag nem indokolható, hiszen azt lehetett látni, hogy bármelyik írás, amely tartalmazta vagy Havas vagy Molnár Anikó nevét, elképesztő kattintásszámokat hozott. A bulvár és a politika iránt érdeklődő olvasókat ez a téma érdekelte a legjobban. Az igazságot kutató ballib őrkutyák viszont úgy döntöttek, szabotálják az erről szóló hírek közzétételét. Bojkottot hirdettek gyakorlatilag Havas-ügyben.

Természetesen, miután Havast felfüggesztette az ATV, már nem hallgathattak tovább, leadták a hírt. Persze úgy mea culpáztak, hogy közben a »szakma« szabályaira hivatkoztak. Azt mondták, azért nem írtak Havasról, mert a Tények számolt be az esetről, a TV2 pedig szerintük nem hiteles hírforrás. Szerintem meg a 444, és az Index nem az.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holder
2017. december 14. 01:59
TV2 mint hiteles hírforrás....Hazugságok ("valótlan állítások") miatt csak Juhász Péter csak a Portik-ügy kapcsán 12 helyreigazítási pert nyert ellene tavaly.
koronaszepe
2017. december 13. 22:53
https://www.youtube.com/watch?v=L4M1ZTqcTUs "Hello lányok, minket izgat, hogyha néztek..." Szellemi holdudvar...
teljesenertelmetlen
2017. december 13. 20:28
Szegény hülye Schilling, most már kezd neki leesni a tantusz, hogy milyen lavinát indított el a saját fajtájára... :)))))))))))))))))))))
Cezar
2017. december 13. 19:16
"egy egészen furcsa, valóságtorzító, szivárványkeretes szemüvegen keresztül szemlélik a világot." Te hajráfos ,félkegyelmű ezt te le mered írni? A ti média birodalmatok mit közöl a birkákkal? Semmi más nem folyik onnan csak a fityesz propaganda. Minden jó , csökkent rezsi, nemzeti szuverenitás..... ja meg Csíksomlyó... lőrinc, viktor, péterék gyarapodásáról a helikopáterezés, a terrorista haver a baltásról nem hangzik el egy szó sem. Akkor temiafaszt pattogsz itt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik