Meg kell ismernünk, hogyan működik a Fidesz-kormány propagandagyára

2017. december 8. 21:25

LMP
MTI-OS

Az LMP miniszterelnök-jelöltje továbbra is kérlelhetetlenül szembesíti a kormányt a bűneivel.

„Az LMP álláspontja szerint a nemzetbiztonsági bizottság tegnapi ülésén bemutatott ún. Soros-hálózatról szóló titkosszolgálati ábrák és grafikonok nyilvános felületről szerkesztett dokumentumok. Ezért az LMP miniszterelnök-jelöltje kezdeményezi a dokumentumok titkosítás alóli feloldását.

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje részt vett a nemzetbiztonsági bizottság tegnapi ülésén: olyan kérdéseket tett fel, amelyek valóban nemzetbiztonsági relevanciával bírnak. Mivel az ún. Soros-hálózatra vonatkozólag nem hangzott el ilyen, ezért az LMP miniszterelnök-jelöltje kezdeményezi a témában bemutatott ábrák és grafikonok titkosítás alóli feloldását. 

Az LMP álláspontja, hogy a felülminősítés jogellenes, ugyanis nyilvános felületről megszerkesztett dokumentumokat nem lehet 20 évre titkosítani. A közvéleménynek pedig meg kell ismernie, hogyan működik a Fidesz-kormány propagandagyára. 

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a Fidesz ezt a stratégiai fontosságú bizottságot is benevezte a kampányba. Az LMP viszont semmilyen körülmények között nem hagyja, hogy a propagandaminisztérium fiókintézményévé züllesszék az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát. 

Hiába születnek »asztalcsapkodásról« és »pletykaközpontokról« hazug nyilatkozok, az LMP miniszterelnök-jelöltje továbbra is kérlelhetetlenül szembesíti a kormányt a bűneivel.”

MTI Országos Sajtószolgálat

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/121981