Nem kér Sorosból a Munkáspárt

2017. december 7. 13:42

A Soros-kampány azt akarja, hogy ne a magyar választó, hanem ők döntsék el az ország sorsát – jelentette ki Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke csütörtökön pécsi sajtótájékoztatóján.

A Munkáspárt elutasít minden fajta beavatkozás a magyar választásokba. A Soros-kampány azt akarja, hogy ne a magyar választó, hanem ők döntsék el az ország sorsát – jelentette ki Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke csütörtökön pécsi sajtótájékoztatóján. 

Soros nem az egyedüli, aki engedelmes kiszolgálóivá akar tenni bennünket. De Soros teszi ezt a legalatomosabban, a legrafináltabban. Évtizedeken át lelkeket vásárolt, csendes támogatókat fizetett, és most aktiválja őket. S mindig vannak olyanok, akik idegen pénzért készek feláldozni az ország és a magyar emberek függetlenségét – tette hozzá.

Soros és a liberális tőke célja, hogy a migránsügy segítségével szétzilálják az európai társadalmak belső erőit, felszámolják az uralmuk elött álló nemzeti, kulturális és egyéb akadályokat. A liberális, pénzügyi tőke ezért ma a tőke legagresszívebb, legpusztítóbb formája. A tőke vezető körei lényegében ugyanazt várják ettől a koncepciótól, mint az 1930-as években a fasizmustól – vonta le következtetéseit a Munkáspárt elnöke. 

(OS-MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/121897