Soros lázálma

2017. december 6. 08:44

Lovas István
Magyar Hírlap

A magyar bírói rendszer a világért sem ítélné el Sorost vagy itteni támogatottjait.

„Nem, senki ne féljen: a magyar bírói rendszer a világért sem ítélné el Sorost vagy itteni támogatottjait. Mint ahogyan e kormány által »megfélemlített« bíróság mindent megtesz és meg fog tenni, hogy például a Soros-támogatású Gulyás Márton politikai aktivistának a világért se kelljen másodfokon a legtávolabbi jövőben se félnie attól, hogy az első fokon kapott háromszáz órás közmunka ítéletét megerősítsék. Ezt garantáljuk. Ugyanis a bíróság retteg nemzetközi kiirtásától.

Másrészt, amit Soros tesz, az – és most vegyük komolyan a spekuláns mímelt önsajnáltatását – igen súlyos bűn, ugyanis az relativizálja a népirtásokat. Mert ha az kiirtásnak számít, ha valaki Budapestről havi két- három millió forintos fizetést húzva sikoltja tele a nagyvilágot folyamatban lévő kiirtásával, vajon milyen kifejezéssel lehet ecsetelni azoknak a népeknek a sorsát, akiket korábban irtottak ki vagy most irtanak ki?

De hogy ennek az évtizedek óta a sötétben kavaró, kormányok megdöntésén mesterkedő »filantróp« szándékosan aljas nyilatkozatai milyen roppant káros hatással vannak Magyarország imázsára külföldön, az evidencia.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/121807