Történelmi lecke Gulyás Mártonnak

2017. november 20. 08:25

Hogyan máshogyan tudnánk értelmezni azt, amikor valaki a George Soros által pénzelt NGO-k és baloldali mikropártok összefogásával kíván egy az egész országra kiterjedő, s a kormányt lebénító polgári engedetlenségi mozgalmat indítani?

2017. november 20. 08:25
Varga-Bíró Tamás
Magyar Idők

„Gulyás Márton tehát mélységesen elí­téli a saját népét terrorizáló, véreskezű diktátor Sztálint, de szimpatizál a Sztálin kezébe töltött fegyvert adó, máskülönben a németek által pénzelt s a saját népét terrorizáló, szintén véreskezű diktátorral, Leninnel. Ami pedig az egész pikantériáját már-már fokozhatatlanná teszi, az a tény, hogy mindezt sajátosan posztlenini vezetőként jelenti ki. Hiszen hogyan máshogyan tudnánk értelmezni azt, amikor valaki a George Soros által pénzelt NGO-k és baloldali mikropártok összefogásával kíván egy az egész országra kiterjedő, s a kormányt lebénító polgári engedetlenségi mozgalmat indítani? Ép ész birtokában ugyan nehezen képzelheti el bárki is, hogy »Közös Ország«-nak elnevezett mozgalma hogyan tudna ekkora tettet végrehajtani, ha rendezvényeikre maximum pár száz embert tudnak mozgósítani, eső és rossz idő esetén tüntetéseiket azonnal lemondják, ráadásul egyáltalán nem bírják az ellenzéki pártok mindegyikének szimpátiáját. Hacsak…

Hacsak Gulyás Márton nem a Gálvölgyi, Zagyva, Pörzse, Csintalan összetételű álomcsapattal kívánja megdönteni Orbán »népelnyomó, cári rendszerét«. Csakhogy sajnos, az alapgondolat nyomvonalán maradva, amennyiben ez sikerülne, tudható, mi várna ránk, magyarokra. Nem, nem a Fidesz–KDNP-koa­líció szimpatizánsaira. Hanem mindenkire. Beleértve Gulyás Mártonékat is. Mert a diktatúrák többsége úgy indul, hogy először a törvényes hatalmat diktatúrának nevezik, majd a kormányzás megkaparintása után bármekkora árat hajlandóak megfizetni a hatalom megtartásáért. Legyen szó akár egy Brüsszellel való kollaborálásról a migránsok szabad beáramoltatása céljából vagy esetleg a másként gondolkodók válogatott eszközökkel történő elhallgattatásáról. S ez a dikta­túra aztán – a kezdeti egyetértés megszűntével – egyhamar saját maga ellen fordul. Ahogyan a 18. századi francia forradalmár és állam­férfi, Pierre Victurnien Vergniaud oly plasztikusan írja: »A forradalom, mint Szaturnusz, felfalja saját gyermekeit.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
==T==
2017. november 21. 11:14
No.Szóval VBT-t magyar időkös állással jutalmazták. Ez is egy karrier.
BőröndÖdön
2017. november 20. 20:05
Aki nem ért egyet az állampárttal,az Soros-bérenc...
GV0917
2017. november 20. 16:20
Tegnap este láttam egy jelenetet.Valamit lapátra tettek!Aztán-mielőtt kivágták még visszafordult hangosan ordítozva valamit, ami végén egy befogott veszett kutya sátáni vicsorgására emlékeztetett. Az ilyen embernek még a nyála is fertőz. Ezeknek csak a hypo veszi el a kedvét, amit -a helyet fertőtlenítő személyzet locsolt szét a társaság után...
noMores
2017. november 20. 13:49
Gulyásnak semmi esélye Tállaival, Németh Szilárddal vagy Kósa Lajossal szemben! IQ-ban lenyomják simán!..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik