A szerepek megcserélődtek

2017. november 20. 17:27

Bencsik András
Demokrata

A folyamat megállíthatatlannak látszik, és szinte biztos, hogy Európa egyes térségeiben a demográfiai katasztrófa már elkerülhetetlenül bekövetkezik.

„A proletár internacionalizmus jelmondata az volt, hogy »semmik vagyunk, és minden leszünk«. Az új ember, az árja vagy a proletár előtti távlatok megnyitása érdekében mindent megengedhetőnek tartottak, egész társadalmi rétegek, osztályok vagy akár népcsoportok tömeges likvidálását is. A következmények ismertek. A nemzetközi szocializmus és ikertestvére, a nemzeti szocializmus emberek millióit pusztította el könyörtelen módszerességgel.

Az elmélet és a gyakorlat visszatért. A modern kor proletárja, aki előtt teret kell nyitni, a migráns lett, aki minél rosszabb, annál jobb. Térnyerésének öngyilkos előkészítője, lenini meghatározással a »hasznos idióta« az az identitását feladó, transznemű, önző ember, aki növekvő esélyt kínál arra nézve, hogy ellentétben a korábbi gyakorlattal, ezúttal nem lesz szükség társadalmi rétegek, osztályok vagy akár népcsoportok kiirtására, mert kipusztulnak azok maguktól is, teret nyitva a mai, új ember számára megvalósítani kívánt zombicivilizációnak. (...)

A folyamat megállíthatatlannak látszik, és szinte biztos, hogy Európa egyes térségeiben a demográfiai katasztrófa már elkerülhetetlenül bekövetkezik. Folytatódik, de nem ismétlődik a történelem. A szerepek megcserélődtek, most az előző fertőzést túlélő, immunitását megszenvedő volt Kelet-Európa lehet az európai eszmény megmentője. Igen, a megmentője.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/121023