Trump bosszúja?

2017. november 10. 08:13

Lánczi Tamás
Mozgástér

Akár azt is gondolhatnánk, hogy a Weinstein-ügy nem más, mint az elnökválasztás óta tartó hideg polgárháború egyik fejezete: Donald Trump és Hollywood küzdelme.

„A The New Yorker által feltárt történet szerint valójában egy bő egy éve tartó, titkosszolgálati szálakat is érintő küzdelemről van szó, amelyben Weinstein ugyan nagyon komoly erőket vonultatott fel, de végül alulmaradt. Az amerikai producer valószínűleg nem néhány színésznővel, hanem egy, a Black Cube-szerű szervezeteknél is befolyásosabb szereplővel szemben vesztett csatát.

Elgondolkodtató adalék az is, hogy a szexuális zaklatási botrányok épp azt a hollywoodi producert (Harvey Weinsteint) és színészt (Kevin Spacey-t) érték el, akik a demokrata elnökjelölt, Hillary Clinton legnagyobb támogatói voltak az elnökválasztási kampányban. Miközben, a választási kampányban Donald Trump karaktergyilkossági-kísérletének egyik fő összetevőjét a republikánus elnökjelölttel szembeni szexuális zaklatási vádak alkották.

A fentiek alapján akár azt is gondolhatnánk, hogy a Weinstein-ügy nem más, mint az elnökválasztás óta tartó hideg polgárháború egyik fejezete: Donald Trump és Hollywood küzdelme.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/120528