Nézz vissza haraggal!

2017. október 20. 09:31

A nyugati világban az emberi jogi diktátumok erősebbek, mint az autonóm állami, nemzeti politika.

2017. október 20. 09:31
S. Király Béla
Magyar Nemzet

„Mint ismeretes, a demokrata, azaz balliberális városvezetés Lee tábornok szobrát támadta a múlt önkényes átírása jegyében. A Kárpát-medencei magyar napilapokban (hogy a »világlapokról« ne is beszéljünk) jó ismertető- és elemzőcikkek születtek, de a lényeg valahogy mindig elsikkadt: a fő felelősség a három ember haláláért a döntést kicsikaróké.

Ők tudhatták, hogy mit váltanak ki, és politikai céljuk volt vele. Ismét előcsalogatni a fehér ember feltételezett szunnyadó rasszizmusát, és arra kényszeríteni Donald Trump elnököt – akinek megválasztásába nem képesek belenyugodni –, hogy határolódjon el volt szavazóitól. Nem mentegetni kívánom a szoborvédők oldalán megjelent szélsőségeseket, de az igazi szélsőség, az indítótáp a szobor eltüntetését meghozó döntés volt, és ezért a tetteseknek felelniük kellene a bíróság előtt, ha már úgy alakult, hogy a nyugati világban az emberi jogi diktátumok erősebbek, mint az autonóm állami, nemzeti politika.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2017. október 20. 11:44
..."a nyugati világban az emberi jogi diktátumok erősebbek, mint az autonóm állami, nemzeti politika.” A legalapvetőbb emberi jog, hogy közösségeket (államokat) hozzanak létre és ezek a közösségek saját belátásuk szerint cselekedjenek. Nem értek egyet az iszlámmal, de nekik emberi joguk, hogy ne egy idegen határozza meg, hogy mit tehetnek. Ők az iszlámot akarják.
Mystes
2017. október 20. 09:46
a "rasszizmus" evolúciós dolog, és ezért meglehetősen nehéz kiirtani vagy küzdeni ellene. és: következőleg, egyáltalán nem csak a fehérember "rasszista". hanem a többi rassz is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik