Be kell-e szállni a Weinsteinek kocsijába?

2017. október 20. 09:04

Amit meg kell tanítanunk a gyerekeinknek az az erkölcs, akármilyen fájó is ez a „haladóknak”.

2017. október 20. 09:04
Lengyel Gabriella

„Cikkek sora jelenik meg arról, hogy Hollywood romokban, az álszentek eljátsszák a megrökönyödést, amikor kiderül a mindennapos pletykáról, hogy jesszus, mégis igaz. Valahogy mindig férfiak a bukott emberek, miközben valószínűleg pont ugyanannyi nő játszik a szexualitásával, és teszi fel egy lapra, ha megérzi a lehetőség feromonos illatát. (...)

Amit tehetünk, hogy beszélünk a fiainkkal is, elmondjuk nekik, hogy nem minden készpénz, az igent meg kell várni. Ezt pedig nem lehet elég korán elkezdeni. Hat éves fiam minden nap azzal jön haza az oviból, hogy üldözik a lányok, minden nap más akarja férjül venni, az egyik kislány még a szemét is ki akarta festeni. Mit tanítsak neki? Hogy a lányok ilyenek? Akkor gusztustalanul sztereotip vagyok. Vagy azt, hogy hajtsd el őket a francba? Akkor meg erőszakot tanítok neki, ugye. Cifra egy helyzet ám...

Lehet, hogy itt az ideje megbarátkozni azzal, hogy a nemi ösztönök minden genderideológiai törekvés ellenére működnek kiirthatatlanul. Amit meg kell tanítanunk a gyerekeinknek az az erkölcs, akármilyen fájó is ez a »haladóknak« – mert az jól látszik, hogy a haladóliberális szabadosság rusnya csapdákat rejteget, sírás a vége. Meg kell tanítani a gyerekeinket könyörtelenül nemet mondani, és azt is, hogy a nemleges választ tiszteletben kell tartaniuk nekik maguknak is. De ami a legfontosabb, többet kell beszélnünk arról, mi a jó és mi a rossz,mi érték és mi nem, posztmodern relativizálás, maszatolás, felmentegetés, érzékenyedés nélkül.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. október 20. 14:03
"Mindez nem vonatkozik természetesen a kiskorúakra, akik nem rendelkeznek elegendő tudással és tapasztalattal, hogy átlássanak rafinált hatalmi helyzeteket. Ezt meg kell nekik tanítanunk!" Több videót is láttam már, egyszerűen döbbenetes, milyen naivan hisznek a gyerekek és kamaszlányok annak, aki kedves hozzájuk és mennyire nem kerül semmiféle erőfeszítésbe elcsalni őket. Ezek figyelmeztető videók voltak, a szülők nem hittek a szemüknek, hogy a gyerekük ilyen könnyen bedől egy idegennek. Valószínűleg felnőtteket is könnyű becsapni, ők sem elég óvatosak.
A jobbik árulása: október 2.
2017. október 20. 10:36
Nekem az állítólagos áldozatokról azért egy régi vicc is eszembe jut. A rákóczi téren elkanak a zsaruk egy kurvát. A motozás során sok pénzt találnak nála, köztük egy hamis ezrest. Amikor ezzel szembesítik a hölgyet, az felkiállt: úristen, akkor engem megerőszakoltak!
Megtalálta
2017. október 20. 10:32
A prostikban több a gerinc, mint Hollywood színésznőiben.
szekula
2017. október 20. 10:28
Egyébként imádnám, ha előállnának végre azok a színésznők is, akik azért lettek dollármilliomosok és híresek, mert a megfelelő emberrel kúrtak. Akkor lesz majd kerek a kép. #I_spread_them_too
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik