Kétsebességes Európa

Orbán: A magyaroknak árt az európai kettős mérce

2017. október 13. 12:19

A kettős mérce nem más, mint a kétsebességes Európa bevezetése, amivel a magyarok rosszul fognak járni – jelentette ki Orbán Viktor pénteken Pozsonyban, ahol az élelmiszerek kettős minőségéről tárgyaltak a visegrádi négyed. A miniszterelnök hozzátette:

A kettős mérce tulajdonképpen nem más, mint a kétsebességes Európa bevezetése – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a pozsonyi várban, ahol európai uniós találkozót tartottak az élelmiszerek kettős termékminősége gyakorlatának megszüntetéséért a visegrádi négyek (Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) kormányfőinek, illetve az összes uniós tagország képviselőinek és az uniós szakpolitikusoknak a részvételével.

Az Egyenlő minőségű termékeket mindenkinek című rendezvényen a magyar miniszterelnök nyitóbeszédében úgy fogalmazott, hogy a közép-európaiak gyanakvóbbak, mint a nyugat-európaiak, kis jelekből is nagy dolgokat szoktak kiolvasni. Hangsúlyozta, az ember úgy érzi, a kettős mérce tulajdonképpen nem más, mint a kétsebességes Európa bevezetése, és ha kétsebességes Európa van, „mi, közép-európaiak biztosan rosszul fogunk járni"

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/119143