Mi vagyunk az igazi Európa

2017. október 13. 07:24

Megyeri Dávid
Magyar Idők

Ennek a tervnek teszünk keresztbe, mint a bundát elutasító góllövő futballista azzal, hogy lezárjuk a határokat.

„A Soros által lekorrumpált kör szerint határvédelemnek kellene hívni a bevándorló tömegek egyre nagyobb számban történő beengedését. Ha a DK-n múlna, egyre több migráns özönlene be, és még büszkélkednének is avval, milyen fegyelmezetté vált az unió külső határainak őrzése. Ez a Soros-terv egyik legfontosabb része, ami a milliárdos direktíváiban cinikus módon európai uniós határvédelemként szerepel.

Ennek a tervnek teszünk keresztbe, mint a bundát elutasító góllövő futballista azzal, hogy lezárjuk a határokat. Azóta is ez a legnagyobb dühöt kiváltó vádpont ellenünk az Európa-ellenes bagázs részéről. Beszédes, hogy Brüsszel a tényeket semmibe véve, hazug, provokatív módon jelezte: kaptunk már elég pénzt, segítséget a határvédelemre, szerintük egy szavunk nem lehet. Mind nyilvánvalóbb: Sorosnak, Junckernek egy a hangja.

Európátlanítási akciótervük központi eleme, hogy a demokratikus többségi elvet nem ismerik el. Minden szinten a politikai kisebbség uralmát akarják megvalósítani. Felmérték ugyanis, hogy hiú ábránd erőszakos eszközök nélkül többségbe kerülniük, mivel mindig kisebbségben maradnak. Ezért favorizálják a társadalmi kisebbségi és a szélesen értelmezett úgynevezett emberi jogokat és kiáltják ki európai értékrendnek. Aki pedig nem fogadja el a nyílt társadalom devianciákkal zsúfolt eszméjét, az kiközösítendő rasszistának minősül.

Az általuk sokszor hivatkozott, unióról szóló szerződésben azonban, fájdalom, nem szerepel semmilyen passzus arról, hogy az európai civilizációt fel kellene váltani egy másik, Európa-ellenes kultúrával. Ezért aztán senki sem veheti zokon, ha a magyar és remélhetően az európai polgárok nagy többsége Európát fogja választani Soros és vazallusainak beteg­lelkű, militáns víziójával szemben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/119122