Vona nem biztos abban, hogy börtönbe zárná Orbán Viktort

2017. szeptember 20. 17:25

Vona Gábor kitérő választ adott arra, hogy Orbán Viktort börtönbe zárná-e, ugyanakkor a Jobbikot a hazai és a nemzetközi zsidóság megbízható partnerének nevezte – nem mellesleg bárkivel összefogna a kormányváltás érdekében. Mindez a Szeretem Magyarországot Klub vitaestjén hangzott el, ami forrásaink szerint többek heves tiltakozása ellenére mégiscsak megvalósult.

2017. szeptember 20. 17:25
Constantinovits Milán
Constantinovits Milán

Ahogy arról lapunk elsőként adott hírt, vitát váltott ki liberális körökben Vona Gábor meghívása a Szeretem Magyarországot Klub keddi vitaestjére. Gerő András körlevélben tiltakozott a pártelnök szereplése ellen, a Jobbik „erkölcsi illegitimitására” és „zsidóellenes rasszizmusára” hivatkozva. A vitaeste azonban létrejött, fenntartva a heves indulatokat.

A sajtó elől elzártan megtartott beszélgetés fő motívumát az eseményen jelen lévő forrásunk szerint a zsidóság és a Jobbik viszonya jelentette. Vona Gábor hosszan érvelt amellett, hogy pártja nem antiszemita, sőt megbízható partnere kíván lenni a hazai és nemzetközi zsidóságnak egyaránt. A pártelnök hasonló vehemenciával érvelt amellett is, hogy pártja európai irányában elkötelezett, a korábbi unióellenességen rég túllépett.

Forró témája volt a vitaestnek a közelgő választás.

Úgy tudjuk, Vona deklarálta, hogy a Jobbik bárkivel kész összefogni a Fidesz ellen, külön kiemelve az LMP-t mint potenciális szövetségest.

A Török Gábor által hangoztatott koordinált indulást is elképzelhetőnek tartja, vagyis hogy minden választókörzetben egy ellenzéki jelöltre lehetne szavazni.

Vona és a hallgatóság leginkább a beszélgetés utolsó témakörében hangolódott egy hullámhosszra, ez pedig Orbán személye körül forgott. Forrásunk szerint a hallgatóság és a pártelnök indulatosan licitált egymásra az Orbán-ellenes kirohanásokban.

A Jobbik elnöke egy résztvevői kérdésre válaszolva azt ugyanakkor nem tudta egyértelműen eldönteni, hogy Orbán Viktort börtönbe zárná-e.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 352 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leszart Rittberger
2017. szeptember 21. 18:38
Remélem, hogy a moslék Tunyacsáp végleg eltakarodik a Mandiról ! Bár ezek a jobbikosok semmitől nem szégyellik meg magukat...
Mindjárt
2017. szeptember 21. 16:11
Ezt hogy akarják letagadni a fidesz birkák? Ezzel szemben az a valóság, ami az állambiztonsági jelentésekből 1986 augusztusától bizonyítottan kiderül: Horváth István belügyminiszter, az MSZMP KB tagja, aki a jogász szakkollégium igazgatójának: Stumpf Istvánnak az apósa, tökéletes védelmi ernyőt tart a hatalomra törő fiúk feje fölé. Horváth István belügyminiszter, az MSZMP KB tagja Ők pedig tudják ezt, Orbán és Lévai Anikó különösen. Mindenről előre értesülnek, nevetve, viccelődve, „bátor kritikával” és gúnyos megjegyzésekkel fogadják a rendőri intézkedéseket, mert biztosak lehetnek benne: bármi történik, bántódásuk nem eshet. Ezt nem egyszer nyíltan hangoztatja Lévai Anikó, akinek a magabiztos mondatai sorra megjelennek az állambiztonsági jelentésekben. Forrás: https://kuruc.info/r/9/94946/
Mindjárt
2017. szeptember 21. 16:09
Csak a fideszbarmok tagadják, hogy kádár spiclije volt a kommunista kisztitkár, sorostanítvány felcsúti cigány gazdájuk. Az apósa meg a rákosi ávó spiclije. A szülei meg a lehető legmocskosabb kommunisták. Ezek tények. Ezt vagy nem veszik figyelembe vagy mocskolódásal próbálják eltakarni a felcsúti cigány kutyái. Azért fizeti őket a felcsúti cigány. Orbán Viktor és Lévai Anikó elhallgatott titka: "apuka" állambiztonsági ügynök volt Forrás: https://kuruc.info/r/2/139965/ "...Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi. A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna." Tetvek!
hátakkor
2017. szeptember 21. 13:54
Zazrinak az lenne jó, ha maradnának a választói és a mszp és DK szavazói is hozzámennének. ( vagy bárki, még bő 1 millió). Ezt a mutatványt fogják tanítani - tőle tudjuk - , vagy lemond - szintén tőle tudjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik