Orbán Viktort elismerik Bulgáriában

2017. szeptember 20. 08:37

Bolgár baloldal vezető politikusai példaként hozzák fel a magyar miniszterelnököt.

2017. szeptember 20. 08:37
Tütünkov Jordán
Magyar Idők

„Kevés olyan ország van Európában, ahol Orbán Viktor olyan népszerű lenne, mint Bulgáriában. A magyar miniszterelnök, a neoliberálisokat leszámítva, egyaránt közkedvelt mindegyik politikai pártban, illetve az állampolgárok között is. A róla szóló cikkek és hírek szinte napi gyakorisággal jelennek meg a bal- és jobboldali, valamint a független sajtóban.

A hagyományosan oroszbarát bolgár baloldal vezető politikusai példaként hozzák fel a magyar miniszterelnököt. Képviselőik többször is elmondták a médiában, hogyan lehet Oroszországgal úgy politizálni, hogy ne sérüljön az ország szuverenitása, illetve helyeselték, hogy a magyar kormányfő bírálta az Oroszország elleni szankciókat. A másik oka népszerűségének a baloldalon, hogy az uniós csatlakozásból kiábrándult baloldali szavazók Orbán Viktorban olyan erőskezű politikust látnak, aki szembemegy Brüsszel migránspolitikájával, és nemcsak hazája, hanem az egész közép- és kelet-európai térség érdekeit védi.

A baloldali lapok nálunk államférfiként emlegetik. Cikkeik szerint Magyarország történelmet ír azzal, hogy másodszor is elzavarta az IMF-et, rendbe hozta a pénzügyi csőd szélén álló gazdaságot, megadóztatta a multikat és a pénzügyi szektort, csökkentette a lakosság közterheit, manapság pedig küzd a kontinensünk jövőjét veszélyeztető globalista törekvésekkel szemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. szeptember 20. 23:17
Szaporodnak a nyalonc cikkek.
rajgy
2017. szeptember 20. 21:19
Mi az, hogy elismerik? Semmi dolga nincs. Csak azt kell tennie, amit a Magyar Nép akar. Nem csoda, hogy annyi nemzeti konzultációt tart, mert sosem tudja, hogy: "Most hogyan tovább?". A Merkelnek az a baja, hogy ő még a Német nép akaratát sem képes követni.
balbako_
2017. szeptember 20. 17:02
Ennyire ritkaság Európában a normális politikus. Német ismerőseim olyan vad Orbánisták, hogy ilyen Magyarországon is ritka. Most megyek Lengyelországba kíváncsi leszek ott mi a véleményük róla.
smarton
2017. szeptember 20. 11:49
Orbán semmi különöset nem csinál, csak amit a normális emberek: nem engedi az azonosítatlan és szabálytalanul becsordázni kívánó betolakodókat az országba, az eu-ba. Minden ettől eltérő megoldás beteg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik