Öngól

2017. szeptember 20. 15:52

Van tehát bőven korrupciós ügy, amit fel kell tárni a jövőben. A nagy részük pedig nem a jelenlegi kormányhoz, hanem éppen az ellenzékhez köthető.

2017. szeptember 20. 15:52
Haraszti Gyula
Magyar Idők

„De a legfontosabb, ami még az Európai Csalás Elleni Hivatal figyelmét sem kerülte el, sőt, a vizsgálatuk alapján nyomozás is indult, az a négyes metró ügye. Erről, az egyéb uniós támogatásokkal összefüggő nyomozások mellett, tegnap az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának delegációja is tájékozódott Polt Péter legfőbb ügyésznél. Azt tudjuk, hogy a beszerzésért tízmilliók kerültek az akkori miniszterelnök, Medgyessy Péter feleségének bankszámlájára születésnapi ajándék jogcímén. A vesztegetés és más bűncselekmények miatt indult nyomozás tétje viszont ennél jóval hatalmasabb, az okozott kár több lehet, mint százmilliárd forint.

Van tehát bőven korrupciós ügy, amit fel kell tárni a jövőben. A nagy részük pedig nem a jelenlegi kormányhoz, hanem éppen az ellenzékhez köthető. Ezért is jó, hogy a parlament tegnap egyhangúlag elfogadta az elévülési idő meghosszabbítását a korrupciós bűncselekményeknél. Igaz, hogy ezt a Jobbik javasolta, és a baloldallal karöltve gyűjtötték erről az aláírásokat egy népszavazáshoz.

Most viszont vélhetően a kisvasúton utazó küldöttség és a számára tanácsokat adó ellenzék fülébe is egyetlen szó harsog a Pancho Arénából: Öngól!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. szeptember 21. 09:51
Gyula,nézzél már tükörbe,és köpj egy nagyot!
Akitlosz
2017. szeptember 20. 22:42
Lassan 8 év Fidesz kormányzás után nem kicsit ciki az ellenzéket vádolni korrupcióval. Ennyi idő alatt már az összes ügyben eljárhattak volna, minden korrupt ellenzéki politikus börtönben ülhetne. És hány ül? Már megint csak a szájuk jár a narancsagyúaknak.
koronaszepe
2017. szeptember 20. 20:11
Orbán apukája a 100 leggazdagabb magyar listáján előkelő helyen, lassan Orbán veje, és nagylánya is szépen szerepel, Orbán jó pajtása(strómanja) lassan a leggazdagabb magyar, kizárólag az állammal kötött üzletek révén. Ezek a tények, és van, aki azt gondolja, hogy nincs itt semmi látnivaló...
Magyari Béla
2017. szeptember 20. 19:29
na a lakájmédia megint belecsapott a lecsóba! azért nem ártana térben és időben kicsit objektívebbnek lenni, a korábbi nem fideszes kormányok és ti is tolvajok vagytok és te a lopott pénzből élsz kismalac!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik