Kedves Veiszer Alinda!

2017. szeptember 19. 18:56

Megmondom, mi a baj. Az, hogy te olyan dolgokra taníttatod a gyermekeidet, amelyek „nemzetközileg eladhatóak”.

2017. szeptember 19. 18:56
Szentesi Zöldi László
Demokrata

 

„Megmondom, mi a baj. Az, hogy te olyan dolgokra taníttatod a gyermekeidet, amelyek »nemzetközileg eladhatóak«. Ez az eladható szó olyan különös, nem? Eladható volna, amiben jók vagyunk, amiben örömünket leljük? Eladhatóak volnánk mi magunk a vágyainkkal, az adottságainkkal? Felcserélhetjük a hazánkat egy másikra, ahol jobban eladhatjuk magunkat? Alinda, te erre neveled a gyermekeidet? Hogy kaparják ki a gesztenyét maguknak, ha kell a szülőföldjük, a hazájuk elhagyása árán is? (...)

Alinda, soha, senki nem rekeszthetne ki a nemzetből, hogyan is tehetné? Tartok azonban attól, hogy te magadat rekesztetted ki, és még be is jelented egy interjúban, hogy már nem tartozol közénk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyalogfarok
2017. szeptember 20. 19:46
Kivalo iras. Gratulalok hozza. Alinda egyebkent egy rendkivul tehetseges holgy, jo musorai vannak, bar talan nem mindenben ertek vele egyet. Ettol szep a vilag.
beflower56
2017. szeptember 20. 12:40
Én még az "átkosban" jártam egyetemre,ahol olyan tudást adtak,hogy még ma is eladható máshol is.Vajon nem a túlzott követelések miatt olyan a mai magyar oktatás,hogy a szülőnek kell eladható tudást a gyereke fejébe "ültetni"?ennek mi köze a magyarsághoz?A műveltség,tudás megszerzése szerintem nemzet független.Mondom én,aki 6 éve Bajorországban "adom" el magam arégen megszerzett tudásom alapján.Magyarként,/ez fontos/.
Libakergető
2017. szeptember 20. 09:54
Alinda is csak egy azok közül aki a "mi kutyánk kölke" és ezért nagyon tehetséges, nagyon trendi! Ez a körúton belüliek kasztjának a véleménye. Minden támogatást meg is kap tőlük, hogy tovább folytathassa áskálódó munkáját.
koronaszepe
2017. szeptember 20. 09:30
Húúú, bazze, micsoda pronyó, olcsó mó(d)szer. Eladható, milyen rettenetes szó, mondja egy kétfillérért megvehető propagandista...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik