60 millió

2017. szeptember 19. 11:56

A franciák nem lesznek franciák, a hollandok nem lesznek hollandok, a belgák nem lesznek belgák, a németek nem lesznek németek, hanem talán egy kalifátus lakói.

2017. szeptember 19. 11:56
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„Róma nem halt meg, csak átalakult és hosszabban virágzott, mint ameddig antik korszaka tartott. A most kettészakadni készülő Európára talán épp ez a sors vár. Az új barbárok sokmilliós tömege végleg elsöpri majd a hagyományos értelemben vett európai létezést, ami azt jelenti, hogy a franciák nem lesznek franciák, a hollandok nem lesznek hollandok, a belgák nem lesznek belgák, a németek nem lesznek németek, hanem talán egy kalifátus lakói.

De talán mégsem ilyen sötét a jövő. A német Szabaddemokrata Párt nagyon szeretne visszakerülni a parlamentbe, ezért a párt elnöke, Christian Lindner interjút adott a Bildnek, amiben ilyeneket mondott: »a menekültek Németországban tanulhatnak nyelvet, dolgozhatnak, a gyerekek iskolába járhatnak. Ha azonban Szíriában újra béke lesz, Németországnak meg kell szüntetnie a menekültstátuszukat. Ekkor kérvényezhetik, hogy ott maradhassanak, de ha a feltételeket nem teljesítik, haza kell menniük. Németország elrabolná Szíria jövőjét, ha az oda érkezett, megsegített és továbbképzett embereket ott tartaná. Ki fogja akkor újjáépíteni Szíriát, ha béke lesz? Ha a veszély elmúlt az anyaországban, a menekülteknek haza kell menniük. Nem alapvető emberi jog, hogy az ember kikeresse a világon azt az országot, ahol élni szeretne.«

És így tovább. Ugyan már rég nem Szíriáról van szó, és a 60 millió sem onnan készül elindulni, de ez a nyilatkozat figyelmet érdemel. Úgy látszik, vagy nagyon nagy a baj, vagy a német liberálisok nagyon szeretnének ismét a parlamentben ülni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyalogfarok
2017. szeptember 19. 18:38
Tetszik vagy nem...ami ebben a cikkben le van irva, az a valosag. Bar ne lenne igaz...
koronaszepe
2017. szeptember 19. 16:08
Kemény világ ez, Bencsik, itt még a munkásőrök sem lesznek munkásőrök. Huszárrá alakulnak...
balbako_
2017. szeptember 19. 15:47
Eddig hányat sikerült visszaküldeni a sok millióból? Ezek csak választási dumák! A családegyesítés meg gőzerővel folyik!
marko11
2017. szeptember 19. 14:34
"Ha azonban Szíriában újra béke lesz..." Ha! Akik a térség stabilitását felrúgták, azoknak kellene a béke feltételeit megteremteni. Vajon akarják-e?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik