„Agyrém”

DK: A Kubatov-listát bővíti hazug konzultációval a Fidesz

2017. szeptember 14. 10:41

Agyrém, amit a Fidesz művel – adta közleménybe a Demokratikus Koalíció csütörtökön. Véleményük szerint az újabb nemzeti konzultációval a Fidesz adatokat gyűjt, hogy a Kubatov-listát bővíthessék.

A Kubatov-listát bővíti az újabb hazug konzultációval a Fidesz – állítja csütörtökön kiadott közleményében a DK. Gyurcsány Ferenc pártjának közleménye szerint agyrém amit a Fidesz művel és nem indíthat újabb hazugságkampányt a miniszterelnök.

Közleményükben Orbán Viktor velencei Fidesz frakcióülésen elhangzott mondatára reagálnak, mely szerint ma nincs fontosabb a kormányfő számára, mint „a Soros-terv elleni küzdelem”, ezért nemzeti konzultációt indítanak róla. A DK véleménye szerint a Fidesz-kormány azért indítja a konzultációkat egymás után, hogy a választások előtt ezekkel az adatgyűjtő ívekkel frissítsék, bővítsék a Kubatov-listát. Hozzáteszik: a nemzeti konzultáció pénzkidobás, kizárólag hamis propaganda célokat szolgál, a Fidesz-kormány közpénzből hazudik a magyar polgároknak és manipulálja őket. 

Közleményük szerint a Fidesz-KDNP-nek azonnal abba kell hagynia a Kubatov-lista bővítését, a kormánypárt nem indíthat több pazarló hazugságkonzultációt! Orbán Viktor ennek árát, körülbelül egymilliárd forintot az egészségügyi rendszer rendbetételére fordítsa – teszik hozzá.

Közleményük végén kifejtik: a kormánypárt újabb nemzeti konzultációja nem is érdemel több szót, sokkal hasznosabb arról beszélni, hogy az Együtt szeptember 16-án, szombaton ismerteti választási programját, melyben bemutatja, hogyan teremtenének együttműködő, boldog, gyarapodó országot hazánkból.

(MTI-OS)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/117682