Így gyalázza a keresztényeket egy hollywoodi producer

2017. szeptember 7. 09:17

„Ha támogatod Trumpot a DACA megszüntetésében, a kereszténységed lósz*rt sem ér”.

 

Keményen nekiment a Trumpot támogató keresztényeknek, majd később meghátrált Danny Zuker, az ABC Modern Family című sorozatának producere – írja a The Blaze. Zuker a Twitteren arra reagált, hogy Donald Trump elnök megszünteti a fiatal illegális bevándorlók deportálását késleltető DACA-programot.

A producer egy azóta már törölt Twitter-posztban úgy fogalmazott:

„Kedves keresztények, ha támogatjátok Trump döntését a DACA megszüntetéséről, akkor a kereszténységetek lósz*rt sem ér. Egyébként pedig b*sszátok meg.”

És bár a posztot azóta már letörölte Twitteréről, az Internet nem felejt. Ahogyan azokat a tweeteket sem, amelyeket a producer másnap írt ki az egyre nagyobb port kavaró DACA-üggyel kapcsolatban:

„Bocsánat, hogy nem voltam még udvariasabb azzal kapcsolatban, hogy embereket üldöznek ki az egyetlen otthonukból, amit valaha ismertek. Bocsánat, ti álszent s*ggfejek.”

Zukert és állításait végül az internet népe számos riposztban szedte szét, mondván, hogy a kereszténység a törvények betartására int, nem pedig azok áthágására – az illegális bevándorlók pedig pont, hogy áthágják a törvényeket.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/117334