Európa nem átjáróház

2017. augusztus 31. 10:25

Fizessük ki a kötelet, amire felakasztanak?

Az EU liberális elitje 2015-ben azért, hogy katasztrofális lépését keresztülvigye, elképesztő dolgokat akart elfogadtatni velünk, európaiakkal. Először is, hogy higgyük el – az iszlám egy békés vallás, másodszor, hogy a multikulturalizmus működik, harmadszor, hogy a bevándorlás mértéke jelentéktelen, és végül azt, hogy a beáramló migránsok identitása nem is számít. 

Barack Obama még arra is meg akart tanítani minket, hogyan kell értelmezni, ha iszlamisták lefejeznek egy túszt a szíriai sivatagban. A volt amerikai elnök szerint egy ilyen támadásnak talán kevesebb köze van az iszlámhoz, mint a világ bármely más vallásához. Ezek után azon sem csodálkozom, ha sokak szerint néhanapján belefér egy pár késelés, gázolás és néhány öngyilkos merénylet. Azt azért remélem, hogy a véleményvezérek gyerekei nem Ariana Grande rajongók, a szilvesztert nem Kölnben ünnepelték és még időben lemondták a barcelonai nyaralást. 

(...)

A nyugati világnak döntenie kell: Tényleg arról kell vitatkoznunk, hogy egy nő, lehet-e férfi? Vagy arról, hogy egy férfi lehet-e az év nője, miközben iszlamisták fegyverekkel rohanják meg az európai városokat? Fizessük ki a kötelet, amire felakasztanak?

Első lépésként el kell ismerni, hogy a tömeges bevándorlás támogatása történelmi hiba. A második lépésben meg kell fékezni az áradatot.
Lehet, hogy a kerítésépítés nem megoldás minden problémára, de kétségkívül ez a megoldás kezdete. Csak egy stabil Európa tud valós segítséget nyújtani. De csak akkor marad erős, ha megvédi a határait.

 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/116963